Yav dayıcım güncellemeden aonra ya i şuanki hali vac a takılıyor anlıyomusun istediğin kadar belli et 2-3 güne ban yersin hikeyi açıp 8 . Round da ban yemezsin ki ayrıca güvensiz hesap diye yedi direk ow den yemedi dahada anlamıyosan kafana vura vura anlatalımÇok belli ettin demek![]()
Biz niye yemiyoruz kardeşim 1.5 aydır kullanıyorum daha yemedim ??Yav dayıcım güncellemeden aonra ya i şuanki hali vac a takılıyor anlıyomusun istediğin kadar belli et 2-3 güne ban yersin hikeyi açıp 8 . Round da ban yemezsin ki ayrıca güvensiz hesap diye yedi direk ow den yemedi dahada anlamıyosan kafana vura vura anlatalım
Ben daha ilk çıktığı günden bu yana kullandımda yemedim güncellemesen sonra oldu diyorum aen bana 1.5 ay diyosunBiz niye yemiyoruz kardeşim 1.5 aydır kullanıyorum daha yemedim ??
az anlatsana kanki hala yapmadımONAYI YAPMAK ICIN ONAY SİSTEMİ PROGRAMINI ACIN VE MEMORYHACKERS LAUNCHERİ SONRA ONAY SİSTEMİNDE YAZDIGI GİBİ SİTEYE GİRİN YENİ SEKMEDEN YOKSA OLMUYOR SONRA HER HANGİ BİR REKLAMA TIKLAYIN ONAYLANACAKTIR SONRA PROGRAM KENDI KENDINE KAPANIR VE HİLEYİ ACIN OYUNA GİRİN .
1.Sayfaya Gelerek En Üstten Onay Sistemini İndirin Diye Yazı Var Ordan İndir Launcheride Ana Sayfada Sağ Alttam Biliyosundur Zati Yapamadıysan De Daha Net Anlatıyım
az anlatsana kanki hala yapmadım
Ben daha ilk çıktığı günden bu yana kullandımda yemedim güncellemesen sonra oldu diyorum aen bana 1.5 ay diyosun
1.sayfaya gelerek orda onay sistemi diye bir şey indir dicek en üstün çok az altında o nu indir onay sistemi onay diye bi dosya gelecek aç onu orda zulu da da yapdıgımız gibi yada başka oyunlarda siteye gir yeni sekme açarak gir olmaz diğer türlü reklama tıkla bi uyarı verecek ve sana link kopyalandı dicek onu url ye yapıştır ve aç otomatikmen kopyalıyo diyim nası kopyalıcam deme onaylıyacaktır program kendi kendine kapanacak sonra hileyi aç ve oyuna gir bukadar basit memorylauncherde gerektirmiyor
Kardeşim hileyi açıp oyunun ortasında overwatch dan yiyemezsin oyunumu bilmiyon ak ow ye düşmem için birton rapor yemem lazım ben daha ilk elde 8. Roundda yiyorum ki oe den yesen oyun sonunda ow den yedin yazar bende güvenilir hesap değil yazıyorben okuldan geldim direk indirdim onayı yaptım girdim ve 3 el attım vac ban yemedim ? illaki owerwatch dan yedin . ha pikachu7 ye diyorum böyle bi sıkıntı varmı bence bi baksınlar ? arkadaşa ihtimal veriyorum gene bence bi bakın
kardeşim sen ban yediğine dair bir ekran görüntüsü atarmısınKardeşim hileyi açıp oyunun ortasında overwatch dan yiyemezsin oyunumu bilmiyon ak ow ye düşmem için birton rapor yemem lazım ben daha ilk elde 8. Roundda yiyorum ki oe den yesen oyun sonunda ow den yedin yazar bende güvenilir hesap değil yazıyor
Aşağıdaki dosyayı indirip talimatlara uyarak reklamı onaylayın.
kaç aydır kullanıyorum ban yemedım ?Beyler premium cheat dediğine bakmayın bedava hile ban yeme ihtimaliniz çok yüksek
Kardeşim ben onay sistemini yapıyorum ama hep aynı şey program görmüyor siteye girdiğimi neden ?aq kaç aydır kullanıyorum ban yemedım ?