Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Reklam onaylama sistemini açıyorum ve oturumun kontrol ediliyor diyor ve öyle bekliyor ne yapmam gerek ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende kırmızı bir yazı şeklinde oturum kontrol ediliyor diyor 1 saat bekledim olmuyor

Üye
8 HİZMET YILI
kardeş bişey dicem reklamı onaylıyorum ancak hack çalışmıyor yani inserte basıyorum ne panel var ne bişey eksik bişeymi var
net frame work indirip birdaha debicem

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile babalar gibi çalışıyor. Fakat bi modülü açık bırakınca oyundan atıyor. Sizin yaşadığınız reklam olayını felan hepsini yaşadım fakat forumda biraz araştırma yaparsanız çözümü bulursunuz. Şimdi normal oyunda krallar gibi oynuyorum. Rekabetçide o dediğim modülü açtığım için oyundan attı 7 gün ban yedim ama olsun hilede her türlü özellik var. Skin changer, wall hack, no smoke, no grenade. Yani hile babalar gibi çalışıyor. Ayrıca aimide harika !

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile babalar gibi çalışıyor. Fakat bi modülü açık bırakınca oyundan atıyor. Sizin yaşadığınız onay sistemi olayını felan hepsini yaşadım fakat forumda biraz araştırma yaparsanız çözümü bulursunuz. Şimdi normal oyunda krallar gibi oynuyorum. Rekabetçide o dediğim modülü açtığım için oyundan attı 7 gün ban yedim ama olsun hilede her türlü özellik var. Skin changer, wall hack, no smoke, no grenade. Yani hile babalar gibi çalışıyor. Ayrıca aimide harika !
1 saatt
r ads onayı açık ve birşey ilerlemiyor onayı falan nerden yapıcam

Üye
8 HİZMET YILI
ya beyler hileyle oyuna giriyorum calısıyor sıkıntı yok da. 5-6 raunt sonra cs go calısmayı durdurdu hatası alıyorum var mı aynı sorunu yaşayan yada cozumunu bilen

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
1 saatt
r ads onayı açık ve birşey ilerlemiyor onayı falan nerden yapıcam
Chromede bu site açık kalsın biraz gez. Oturum onaylandı gibi birşey der sonra ana sayfadan adsense reklamına tıkla başarılı der. Onu kapat ve hile programına gir. Oyunun içinde insert tuşuna bas. Tamamdır..

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler yardımcı olabilcek var mı forumda yeniyim MemoryUI'yi dün sorunsuz halletmiştim kullanıyordum hileyi bugün tekrar 24 saat sonra reklam onayı için MemoryUI'ya tıklıyorum logo geliyor kapanıyor antivirus guvenlik duvarı kapalı yinede böyle bir sorunla karşı karşıyayım yardımcı olabilcek var mı?

Üye
8 HİZMET YILI
Bu hilenin çalışmadığı gün yani 2 gün öncesi falan . ezfrags açtım bir gün sonra direk vac yedim :) Aga başka hile kullanmayın ve de açana açın oyunun tadını çıkartalım biraz.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile tekrar çalışmamaya mı başladı bende mi sorun var acaba

Üye
8 HİZMET YILI
reklam geçişi yapın diyor onu nasıl yapıcaz ?

reklam geçişi ne ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...