Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
internetten o dosyayı indir ve nereye atacağını gösteriyor.
z0M6lg.png

Böyle Bir Hatayla Karşılaşıyorum

Üye
9 HİZMET YILI
fatal error diyo pc de mscvp 140.dll omasına rağmn hata alıyorum
yardım edin lütfen

Üye
8 HİZMET YILI
Hile güncel çalışıyor ama overwatch yedim tamamen benden kaynaklı belli etmediğiniz sürece problem olmayacaktır.

Üye
8 HİZMET YILI
şuan buraya kirleyecek mi mesaj atmış olsam büyük ihtimalle cevap gelirdi neyle ilgileniyorsunuz hocam onlinesiniz fakat bir cevap vermeye vaktiniz mi yok hile oyun içinde failed veriyor ve kapanıyor ???

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi 2 gündür kullanıyorum bazen maç için de oyun donuyor ve kapanıyor bir rekoda max 2 kere oyun kapandı arkadaşta da aynı şekilde gayet başarılı oyunun kapanması - birtek akıllıca kullanıldığı taktirde ban yemessiniz

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar önce google chrome üzerinden siteye giriş yapın kullanıcı ile acık oldugundan emin olun bende başta reklam onayını geçemiyordum meğersem siteye kullanıcı olarak giriş yapmamışım pc de ki tüm virüs programları kapalı isterseniz sizde bir virüs programlarını kapatıp tekrar yükleyin sonra onayı açın dediğim gibi siteye giriş yaptıgınızdan emin olun reklamı geçin sonra botu acın oyunu acın tavsiyem over wacth a düşmemek için sadece duvar arkasını açın ve duvar arkası pekte izlemeyin kısaca belli etmediğiniz sürece ban yemessiniz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Oturum hatası alan arkadaşlar oturum dogrulanıor derken siteyi açın ve programı kapatıp tekrar açın ondan sonra reklama tıklayın ve hesabınızın keyi gelecektir yeni sekmede sonra sıkıntı çözülecektir. +1 Teşekkür atarsan yeter :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hileyi indirdim videodakileri yaptım fakat siteye giriş bekleniyorda kalıyor ekran siteye girsemde gitmiyor YARDIMMMMMMM !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...