Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bi yiğit çıkıpta şu hilenin kullanımını bize anlatabilir mi ya çok bişey anlaşılmıyor bi kaç terim hariç

yani oyun içinde kullanımını anlatabilir mi

Üye
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sorun ne beyler bu şekilde takılı kalıyor her şeyi denedim çözüm yok mu ?
sayfayı yenile

ınserte basıyorum menü açılmıyor
sol üstte memoryhackers yazıyorumu

Oyun esnasında oyun atıyor sürekli yani oyun kapanıyor.Bir çözümü varmı?
Bendede var ya :( hep tekrardan girmek zorunda kalıyorum 1.5 2 saatte bir hileden sogudum bildiğin :/

ya bende olmuyor ya su hatayı veriyor: the procedure entry point?_Xlength_error@std@@YAXPBD@Z could not be located in the dynamic link library MSVCP140.dll lütfen yardım edin ya
çözebilirim istersen hatayı 140mscvp.dll indirmen lazım internetten onuda bi system32 ye at tekrar dene

Hilede Aim Hack Nasıl Açılıyor
aime gelip istediğin silahın isminin ustune tıkla sonra orda active avar onu aktifleştir

gerçekten onay sistemi onayını anlamıyorm onayı acıyorum leklama tıklıyorum onay sistemi onayı gerceklestı dıyor ctrk+v yapın dıypor yapıyorum sonra xcsgo boostrapı acıyorum onay sistemi onayı yapın dıyor denesem bıle fayda etmedı sorun ne acaba sımdıden tesekkurler .
burak tw varmı

Hilenin Tek Kötü Yönü Var (Bence) saate Bir CSGO.exe Çalışmayı durdurdu diyor oda düzeltilirse bu hileyi parayla bile satarsın özellikle aimi iyi olmuş :) ayarlarınu bilene ama tüm silahlara teker teker aimi ayarlamak zor keske 1 tick yeri koysaydın all active diye daha iyi olurdu ama bu ikisi dısında hilen efsane kardesim :)

yardım edin ya lütfen olmuor
tw varmı

Üye
8 HİZMET YILI
Bende azalmıyor bile ._.
hileyi oyuna açtıgın için böle oluyor ama sanki bende time yi kapayınca biraz daha iyi oldu :) normalde 60 fps felan hileye girince 30-40 oluyor bazen 50-60 a çıkabiliyo yani kısacası değişiyor :)

Beyler Hileyi bence sakın kullanmayın oyundan 10 dk da bir atıyor dun saate birdi bu gun 10 dk da bir atıyor

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende hiç bir sıkıntı yok sadece bazı programlar yüzünden bazen çalışmayı durduruyo oda tekrar açınca giriyom sıkıntı yok yani siz yapamıyorsunuz yada pc niz de bir problem var

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yakında çok büyük bir Ban dalgası olacağı yönünde fikirler var dikkatli olmanızı öneririm

Üye
8 HİZMET YILI
ads onayı indirdim siteye giriyom griş yapıyom reklama basıyorum ama hala oturumun kontrol ediliyorda kalıyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bilgi : Giris tamanlandı reklam onayını onaylayınız diyor bunu nasıl yapıcam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...