Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
İşi sıkı tutması önemli değil millet global elite hesaplar alıp mevlana açıyor ve onlar banlanmıyor adaleti bu valvenin ?

Üye
8 HİZMET YILI
Hile devre dışımı kaldı sabah çalışıyordu şimdi XCSGo.Bootstrap tıklıyorum açılmıyor . Yardım Lütfen

Üye
8 HİZMET YILI
xcsgobootstrap çalışmayı durdurdu hatası alıyorum clr20r3 hatası weriyor sebei ne olabilir sizce ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Cs ye güncelleme geldi napalım açalım mı hileyi hilesiz mi devam edelim

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
cs go ya güncelleme geldigiğ için otanatik devre dışı kaldı lüütfen bekleyin güncellince açıklama yapılır

Süper Üye
8 HİZMET YILI
ikincil hesabım VAC ban yedi. ilk mapi oynadım, ikinci mapi oynarken banlandım. Overwatch falan değil. Direk valvenin taramasına yakalandık. her mapten sonra oyunu kapatırım, yeni map başladığında ısınma sırasında aktif ederim, hileyi rar dosyasından asla çıkartmam, rar içinden çalıştırırım. defalarca OW'ye düştüğüme eminim ama asla yakalanmadım. Yanlız bu son 3 gündür valve 20 binden fazla acc banlamış, temmuz 2017'de olduğu gibi genel temizlik var, şu 1-2 hafta kullanmayın derim. Gecen sene 40 bin acc banlamışlardı. Her indirim döneminden sonra bu şekilde yapıyorlar.

bugün normal şekilde oynarken rakip takımda hile olduğuna emin olduğum biri vardı, bizim mapten sonra banlanmış.
son 3 günde ise benim olduğum maplerde 3 kişinin banlanmasına şahit oldum. oyun sırasında sol altta direk (VAC Banned) yazıyor adamı atıyor oyundan.

demem o ki valve bu aralar işi sıkı tutuyor.

Steam hesap linkini ve oyun içinden bir ekran görüntüsü paylaşırsan duruma bakabiliriz, aldığın yasak bu hesap kalıcı olarak güvenli değil uyarısı ise Owerwatch tarafından bariz bir şekilde işaretlenmişsin ve Vac sistemi tarafından da banlanmışsın. Owerwatch hile dışında perma ban atmaz zaten.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hile şuanda devre dışı girdim 5 dk oynadım oyundan attı sonra.Şuanda da 2 saat ban yedim.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaş hilenın adresine saldırı olduğundan hileyi açamıyorsunuz. Hileyle oyuna girmeyin vac riski vardır.

Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar hileye güncelleme gelene kadar çalıştırmayın ban yiyebilirsiniz güncelleme geldi

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Pikachu Şu Durumu Bi Açıklım Getir Hileyi Açabilirmiyiz Yoksa ?

Üye
8 HİZMET YILI
beyler ben kullandım hile gayet düzgün çalışıyor ben sizi anlamıyorum sıkıntı yok hilede belli etmezseniz banlanmazsınız her oyunda 30-40 kill alırsanız tabi overwatcha düşersiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...