Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Teşekkür ederimonay sistemi geçişi yap caksın . cmd açılınca memoryhackers daki bir reklama tıkla bu kadar
Teşekkür ederimonay sistemi geçişi yap caksın . cmd açılınca memoryhackers daki bir reklama tıkla bu kadar
Arkadaşlar desteksiz bir şekilde ban yedik diyen bazı kendini zeki sanan arkadaşlarımıza inanmayın madem ban yiyorsanız şuraya bi ss alıp atmak o kadar zor olmasa gerek
Bayadır bu hileyle oynuyorum ban yemedim. Hatta bazen aimbotu fullediğimde oluyor karşıda hile varsa . Ona rağmen yemediysem senin yemen biraz anormal bana kalırsa , büyük ihtimal hile çalışmıyor dayken başka hileyle falan girdiysen owerwatch düşüp ban yemiş olabilirsin. Herhangi ban yemedim ama şu aralar girme güncelleme bekliyoruz...Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yetermi?
uyarın için teşekklürleren uzun ne zaman aktif olur ?
evet bazi diger hileleride denedim.ama sadece hvh serverlarinda ondan oluyomu yaBayadır bu hileyle oynuyorum ban yemedim. Hatta bazen aimbotu fullediğimde oluyor karşıda hile varsa . Ona rağmen yemediysem senin yemen biraz anormal bana kalırsa , büyük ihtimal hile çalışmıyor dayken başka hileyle falan girdiysen owerwatch düşüp ban yemiş olabilirsin. Herhangi ban yemedim ama şu aralar girme güncelleme bekliyoruz...
hile şuan güncel değil kardeşim ban yiyebilirsin oynama şuanlık bana kalırsa.teşekkürler
visual c++ 2017 redist x86 kur
oldu dostum eyvallah sağolasınvisual c++ 2017 redist x86 kur