Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pikachu7 ara sıra hileyi güncellemelisin dostum.

Üye
8 HİZMET YILI
bu hileyi kullandıgımta surekli oyundan atıyor.diğer sitelerden indrdiğim hilelerde hem xp fazla verio hemde oyundan atmıyor bu hileyi kullanmamın sebebi bedava olması xp olayını cozseniz cok iyi olur
kardeşim xp aldigin kill ve asist e bagli xp hilesi diye bisey olamaz zaten

XCSHvH versiyonu kullan :)
kanka hvh yi bulamadim atarmisin linkini

beleş hilelerin kodları aynı olduğu için 1 kişi yakalanınca kullanan herkesin ban yemesi durumu bu hile için geçerlimi?? geçerli değilse nasıl geçerli olmuyor?
hepsinin kodu ayni degil bir ikincisi hepsinin kodu ayni olsaydi vac dalgasi gelirdi yaklasik 30k kisi ban yerdi insanlar hilelere para vermeye useniyor arastir hileleri az

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pikachu7 şuanlık bir yakalanma mevcutmu hile de mağlum ki valve şu aralar temizlik yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Başka HileKıllandım Maç atmamama ramen ban yedim ;,( g.o

Süper Üye
8 HİZMET YILI
EYV KARDEŞİM SAYENDE 400 LİRALIK HESABIM BAN YEDİ KULLANMAYIN ARKADAŞLAR DİREK VAC ATIYOR SİSTEM
9mr6bo.png

Oyun içinden bir ekran görüntüsü alıp ekleyebilirmisiniz rica etsem, şahsen kaç haftadır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Sanırım çok fazla belirgin ediyorsunuz

Üye
8 HİZMET YILI

evet Overwatch yazıyor haklısın şimdi diyeceksin önceden yaptığın maçlardan dolayı ban yemişsin. Bende öyle düşündüm acaba arkadaşlar nova ben ise DMG idim hilesizdim. ilk kez kullanıcaktım artık rage olmaktan bi hal oldum. Steama destekten mesaj yolladım maçlarımın yeniden izlenmesini istediğimi söyledim. Fakat bana Overwatch değil VAC Ban atıldığını söylediler. yukardaki resimdede görüyorsun hile saptandı yazıyor.

Kardeş sen Owerwatch tarafından bariz şüpheli olarak işaretlenmişsin sistemde otomatik olarak ban atmış sana. Vac tarafından verilen bir yasaklama değil bu yani. Çok belirgin oynarsanız olacağı o yapacak birşey yok. Hile güvenilir.
Hocam hileyi kullanamadım bile bu reklam muhabbetini geçemedim reklam onaylatın gibi bi yazı duruyordu hileyi açamadım ki hileden Overwatch yiyeyim.

Hocam hileyi kullanamadım bile bu onay sistemi muhabbetini geçemedim onay sistemi onaylatın gibi bi yazı duruyordu hileyi açamadım ki hileden Overwatch yiyeyim.
9mr6bo.png
yazıyı tamamen okursan ne demek istediğimi anlarsın.

9mr6bo.png
yazıyı tamamen okursan ne demek istediğimi anlarsın.
MdBzb7.png

direniyorum steam beye bakalım ne diyecek.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
evet Overwatch yazıyor haklısın şimdi diyeceksin önceden yaptığın maçlardan dolayı ban yemişsin. Bende öyle düşündüm acaba arkadaşlar nova ben ise DMG idim hilesizdim. ilk kez kullanıcaktım artık rage olmaktan bi hal oldum. Steama destekten mesaj yolladım maçlarımın yeniden izlenmesini istediğimi söyledim. Fakat bana Overwatch değil VAC Ban atıldığını söylediler. yukardaki resimdede görüyorsun hile saptandı yazıyor.

Öyle diyecekler çünkü Owerwatch sadece seçkin oyunculardan oluşan bir karar mekanizması seni sistemden yasaklayan Vac dır. Owerwatch hile dışında perma ban atmaz zaten. Kaç hafta oldu kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. sonuç itibariyle aynı hileyi kullanıyoruz.

Üye
8 HİZMET YILI
Öyle diyecekler çünkü Owerwatch sadece seçkin oyunculardan oluşan bir karar mekanizması seni sistemden yasaklayan Vac dır. Owerwatch hile dışında perma ban atmaz zaten.
Aynı şeyden bahsetiyoruz işte. Ben Overwatchdan ban yemedim sadece oyunda öyle gözüküyor ban yeme sebebim bilgisayarımda hile olan bir üçüncü parti yazılım bulundurmak.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Aynı şeyden bahsetiyoruz işte. Ben Overwatchdan ban yemedim sadece oyunda öyle gözüküyor ban yeme sebebim bilgisayarımda hile olan bir üçüncü parti yazılım bulundurmak.

Geçmiş olsun ne diyelim o zaman, fakat ben bu hileyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyor ve hiçbir yasaklama ile karşılaşmıyor isem buna hileyi kullanmayın ban atıyor diyemeyiz demek istediğim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...