Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun ne diyelim o zaman, fakat ben bu hileyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyor ve hiçbir yasaklama ile karşılaşmıyor isem buna hileyi kullanmayın ban atıyor diyemeyiz demek istediğim bu.
Garip gerçekten siz hileyi açıp oynayabiliyorken ben daha açamadan hile bulundurmaktan ban yiyiyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Linkler çalışmıyor galiba kontrol edermisiniz? Hata veriyor bende

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vac korumasız serverde açsam hile yakalandığında vac yer miyim?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
hayır hocam 1500 saattir hiçbir programdan ban yemedim kullandığım. Bunu sabaha karşı 5 gibi indirdim 5.30'da da maçın ortasında beni atıp vac yasaklaması uyguladı.

Üzüldüm açıkçası tekrardan geçmiş olsun dostum ne diyeyim.

Linkler çalışmıyor galiba kontrol edermisiniz? Hata veriyor bende

Link çalışmakta, çerezleri temizleyip tekrar deneyin.

vac korumasız serverde açsam hile yakalandığında vac yer miyim?

Adı üstünde vac korumasız hiçbir problem yaşamazsın. Vac korumalı sunucularda dahi kullansan sorun yaşamazsın hile gayet iyi çalışıyor açıkçası şuana kadar yasaklanma yaşamadım.

Üye
8 HİZMET YILI
EYV KARDEŞİM SAYENDE 400 LİRALIK HESABIM BAN YEDİ KULLANMAYIN ARKADAŞLAR DİREK VAC ATIYOR SİSTEM
9mr6bo.png
başka hile kullanmadığın ne malum?

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş sen Owerwatch tarafından bariz şüpheli olarak işaretlenmişsin sistemde otomatik olarak ban atmış sana. Vac tarafından verilen bir yasaklama değil bu yani. Çok belirgin oynarsanız olacağı o yapacak birşey yok. Hile güvenilir.
Haklısın kiev. Bende deli gibi belli ettim gold nova 4 e kadar belirsiz oynadım dayanamadım belli ettim arkadaş galiba acayip belli etmiş duavrdan muvardan vurduysa owerwatch yakalanmıştır ona yapcak bişe yok burak kardeşim. Hile tespit edilip ban yememişsin yani.

gOYNYZ.png

BU DA BUGÜN İNDİRDİĞİMİN KANITI.
Bu hileden yediğin ne malum burdan aptalca cevaplar yapıp spam atıyorsun ? Valve Anti Cheat sistemi bilgisayarına daha önceden indirdiğin bir hileyi tespit edip banlanmışsın.

Üye
8 HİZMET YILI
sen başka hile kullanmışsın veya başka bi boktan ban yemişsin ben 2 aydır kullanıyom 20-25 kill arası alıyorum daha VAC uyarısı bile almadım.

Üye
8 HİZMET YILI
1 Haftadır kullanıyorum belli etmeyin yetiyor.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 aydır kullanıyorum bazen 35 kill alıp taşıdığım bile oluyor vac yemedim sıkıntısız kullanıyorum. tek sıkıntısı bazen oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...