Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
unknown.png

HELP

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
beyler kendinizi güvenceye alın hilede sorun var sanırım şuan bende ban yedım biri daha yemiş şuan sıkıntıda olabilir pikaçu birşey demeden girmemeye calısın hile ile , zorlamayın şansınızı .

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Beyler oyuna hile ile girdiğinizde sizin ekranınızda hersey normalken takımınız ve diğer oyuncularda karakteriniz spinbot yaparak yürümekte o yüzden kesinlikle hile ile giriş yapmayın şuan bu yüzden takımınız ve diger oyuncular reportluyor ve vac'a da oto düşüyor sanırım csgonun bir önlemi mi hilenin bir açığımı anlamadım pikachudan acıklama beklicez

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pikachu7 indigo gg bro valve ne yaptıysa artık hile açıkken bize bakan oyuncular bizi mevlana olarak görüyor.Valve resmen dalga geçmiş :)

Üye
8 HİZMET YILI
ben loader yapamıyorum direk yükleniyor neden cs go hack açamıyorum loader yapılmıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Şuana kadar çok güzel çalışıyordu ama sabah reklam onayı yaptım, hileyi açıp cs:go'ya Girdim. Ayarları Yaptıktan Sonra Basit Eğlence Gireyim dedim, csgo.exe çalışmayı durdurdu ve birkaç kez daha denediğimde aynı hatayı verdi. ???

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile Fix Yemedi Arkadaslar Ama Valve Hilelerin Bi Acıgını Buldu Dosya Yazılımları Açılınca Adamlar bot oluyor biz onları öyle görüyoruz onlarda bizi mevlana olarak cok fazla bilgi bilmiyorum ama yorumlardan gördügüm kadar hile ye girmeyin ben açıkcası girmiyorum ama bi botlarla deneyin ? pikachu bi sorun varsa bildir _??

hile nin onay sistemide bozulmuş heralde yarım saattir onaylıyorum linki yapıştırıyorum siteye geliyo oturumun kontrol ediliyorda kalıyor 30 kere denedim en fazla olmuyo halandaha deniyom

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Yanlış yapıyorsunuz, o reklam onayı zaten tamamlanmıştır. Hack açın ve cs:go yu açın. Kendi kendine injectliyecektir.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Haritaya girince csgo.exe durduruldu hatası veriyor.Biri diyor vac biri diyor başka birşey.Arkadaşlar BELLİ ETMEZSENİZ ban yemezsiniz.Ben 2-3 el rek girdim bununla hiçbir sıkıntı olmadı.Eskiden olmuyordu ama artık csgo.exe durduruldu hatasına bir çözüm bulun sabahtan beri böyle.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Haritaya girince csgo.exe durduruldu hatası veriyor.Biri diyor vac biri diyor başka birşey.Arkadaşlar BELLİ ETMEZSENİZ ban yemezsiniz.Ben 2-3 el rek girdim bununla hiçbir sıkıntı olmadı.Eskiden olmuyordu ama artık csgo.exe durduruldu hatasına bir çözüm bulun sabahtan beri böyle.

Bir hata yaşamıyorum ancak dediklerine katılıyorum belli etmemenin dışında hiçbir sıkıntı yaşanmıyor. Güvenmiyorlarsa indirmesinler olay bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...