Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
bence güncelleme yaparken sunu dikkat edin sürekli oyundan atıyor ha yapamıyorsanız dicek birşey yok elinize sağlık

Üye
9 HİZMET YILI
aynen bendede ins basıyorum açılmıyo menu 2 dk sonra çalışmayı durdurdu diyo.(önceden çalışmayı durdurdu demiyodu)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Fatal error verdi => the procedure entry point ??0_Lockit@std@QAE@H@Z could not be located in the dynamic link library MSVCP140.dll

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bilemiyorum uğur, burada kaç haftadır kullanıp sorun yaşamayan arkadaşlar olunca garip geliyor bana bu durum. Bizzat bende birkaç hafta kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Özellikle diğer ücretsiz hilelere nazaran tespit edilememesi baya iyi.
bende onceden cok kullandım ve ilk smurf ve sonra bu hesab aynı şekilde yasaklandı

Bilemiyorum uğur, burada kaç haftadır kullanıp sorun yaşamayan arkadaşlar olunca garip geliyor bana bu durum. Bizzat bende birkaç hafta kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Özellikle diğer ücretsiz hilelere nazaran tespit edilememesi baya iyi.
ögle saatlerinde yedim banı daha vac yazısı gelmedi :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
The procedure entry point ??0_Lockit@std@@QAE@H@Z could not be located in the dynamic link library MSVCP140.dll
Pampa şu hatanın çözümünü felan bi' atsan çok güzel olur bee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...