güvenlik duvarını kapatcsgo çalışmayı durduruyor çözümü nedir?
pikachu onay dosyası indirigmde mediaget çıkıyor karşıma
YOKYA ADBLOCK KAPALI YAPIYOM HANİ YAPINCA ONAY TAMAMLANDI DİYOYA AYNEN ONUN GİBİ YEŞİL ÇIKIYO HİLEYİ AÇIYOM onay sistemi ONAYI İSTİYO
şu an onay sistemi yoktur direk girşuanki sorun loaderi açınca system 1-2 yerine direk siteye gönderiyor beni bunun çözümü nedir?
alla alla açtıgımda lütfen onay yapın dedi bidaha mı indirsem yeni günceleme felan geldi galibaşu an onay sistemi yoktur direk gir
sadec rosta istiyor onay diğerlerinde istemezben onaylamasiz kullaniyodum eskiden noldu anlamadim?
VAC yemek belli etmek ile alakalı değil ki, o overwatch ile alakalı bir durumdur.1 haftadır kullanıyorum bütün özellikleri hiç birinde de sıkıntı yok belli ederek oynamayın sadece
CS:GO'nun kendisi zaten artık bir hile çöplüğüne dönüştü bu yüzden bıraktım ben oynamayı, bir çoğu paralı hilelerden oluşan bir hile çöplüğü. Parası olmayan veya vermek istemeyenlere bir imkan sunduğunu düşünüyorum buranın.Merhaba yaklaşık ne zaman olduğunu bilmiyorum ama bir açıklama yapmıştınız. zulu artık pay to win oyunları kategorisine girmediği için zulu hilesini yapmayı bırakıyoruz demiştiniz. Cs Go pay to win oyunu olmamasına rağmen hilesini çıkarmışsınız ne için ?
CS:GO'nun kendisi zaten artık bir hile çöplüğüne dönüştü bu yüzden bıraktım ben oynamayı, bir çoğu paralı hilelerden oluşan bir hile çöplüğü. Parası olmayan veya vermek istemeyenlere bir imkan sunduğunu düşünüyorum buranın.