Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yav şu konuya bence bi açıklık getirelim öncelikle hile kullanmaktan yada vac yemekten korkuyorsan kullanma he zaten sistem algilayip yiyemez pikachu eli̇nden geleni̇ yapmiş ve vac si̇stemi̇ni̇ aşmiş onun dişinda ow yersiniz yememek icinde aim i abartmayin arkadaslar ve wallhack kullanmayin ses kasin her wall kullanan insan ister istemez belli eder sinirinize haki̇m olun ölünce of wall açacam demeyi̇n ben böyle kullaniyorum 2 aydir kullaniyorum hic bir sey yok baslarda az biraz belli̇ etdi̇m yi̇nede yemedi̇m bi̇de su konuya geleyi̇m mevlana olarak gözülmüyorsunuz türk adamlarla karsilastim yinede demiyolar olsam derlerdi di̇mi̇ :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileyi açıyorum herhangi bir tepki vermiyor açılmıyor ama görev yöneticisinde açık gözüküyor sorun nedir acaba

Üye
10 HİZMET YILI
dostum açılmıyor arkadaşımda indirdi ondada çalışmayı durdurdu hatası veriyo

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Aga hile 2 saat önce çalışıyordu şmdi açmaya çalııyorum açılmyor tıklıyorum birşey gelmiyo

Üye
8 HİZMET YILI
Sanırım Bakım Söz Konusu Açılmıyor Bir yada İki Güne Güncellemeyapıldıktan sonra çalışacaktır
Bekliycez Görücez Başka Çare yok
Sorun Bende de dün başladı server la alakalı bir sorun olabilir yöneticiler en kısa sürede düzeltip bilgi vericeklerdir

Üye
8 HİZMET YILI
hile açılmıyor gg heralde

hile çalışmıyor yardımcı olacak yokmu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...