bişey Diycem de ben rekabetçi girmedim wall açtım sadece zaten duvar filanda izlemedim adam geldimi bacaklarına sıktım aimbotda kapalıydı haberine ne yapabilirim cevap verirmisin?
Yapılacak birşey yok, riski göze alarak kullanacaksınız.
bişey Diycem de ben rekabetçi girmedim wall açtım sadece zaten duvar filanda izlemedim adam geldimi bacaklarına sıktım aimbotda kapalıydı haberine ne yapabilirim cevap verirmisin?
Yok kardeşim.beyler güncellemeden sonra birsey degisti mi
Bir oyuna gir sonra hileyi aç, Yani mesela, ısınma turunda alt+tab çek hileyi aç geri oyuna dön.Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Önceden böyle bir hata vermiyordu :/ ''Oyuna girip ayarları yaptım sunucuya girmeye çalıştığımda ve botlarla çevrimdışı oynarken 20 30 sanıye sonra bu hatayı veriyor''
İneğin trene baktığı gibi duvarlara bakınırsan VAC değil OW yersin. VAC riski yok.Vac yiyoruz admin!
İneğin trene baktığı gibi duvarlara bakınırsan VAC değil OW yersin. VAC riski yok.
Sadece ilk oyununda bunu yapsan yeter, sonrasında sistem alışıyor girişlere.COK SAGOL HER REK GİRECEGİM ZAMAN OYUNDNA CIKIP TEKRARMI GİRİCEM 1 KERE REKABETCİDE
ISINMADA ALT+TAB YAIP HACKİ AÇMAM YETERLİMİ YOKSA HER REKDE CIKIP TEKRARMI YAPMAM LAZIM ? cevaplarsan sevinirim![]()
Hileyi sadece topluluk sunusunda kullandım hesabta 4 gün ban vardı sunucuya girdim hileyle oynamaya başladım tabi millet reportladı beni birden oyundan attı. overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı yazısı kırmızı şekilde geldi karşıma. Daha önce hiç hile kullanmadım hesabda 4 gün ban vardı sadece toplulukta hileyle oynarken vac yedim.
Video çekecegim kardeşim bekle.YA BİRİ YARDIM ETSİN ARTIK YETER CS GO ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR WİNDOWS GÜVENLİKDUVARI FALAN KAPALI LÜTFEN YA
Hocam legit aim cfg leri indirmeleredn kaldırılmış ve trigger bot legitte olmassa olmazdır.bizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
Arkadaşlar ben bu hileyi aşağı yukarı 2-3 aydır kullanıyorum hileyi belli etmiyorum hiçbir şekildede wac ban felan almadım ha reportlayanlarda oldu olmadı değil fakat yinede birşey olmaz hileyi çaktırmadan kullanmaya bakın birde size tavsiyem skin hackı kullanmayı yani silahlarınızın skinlerini değiştirmeyin orjinalini kullanın belki ordan yakalayabilirler sizi çünkü son maçınızı sisteme gönderip 1 saat uzaklaştırma veriyor adam orda oynayışınıza vs. bakıcak elinizdeki silah skinlerini veya eşyalarınızı felanda kontrol ediyor olabilir bunlara dikkat edin küçük fakat faydalı bilgilier![]()
O şekilde olacağını sanmam ama deneyeyim. Çünkü hilenin enjekte mi ne olması gerekiyor. Bu durumda oyundan önce açılması şart gibi. Denemekten zarar gelmez deneyim ekleme yaparımBir oyuna gir sonra hileyi aç, Yani mesela, ısınma turunda alt+tab çek hileyi aç geri oyuna dön.
vac riski ne