Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir oyuna gir sonra hileyi aç, Yani mesela, ısınma turunda alt+tab çek hileyi aç geri oyuna dön.
Maalesef yine aynı sorun var... Ama oyunu açtıktan sonrada açılabiliyormuş hile onu ööğrenmiş oldum. Eski sürümü kullanıyorum onda atmıyor. Teşekkür ederim WH yeterli ya fazlası zarar :)

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cs go da bir hileyi en fazla 2 gün kullanın banlanma riskiniz yüksek valve kullanıcılara hak tanıyor hileyi fixlemeden önce baya kişinin kullanmasını bekliyor sonra toplu ban :D
:D ben 3. aya girdim halandaha yemedim 3 ay mı hak tanıyo :d

Üye
8 HİZMET YILI
Lan ne kadar bilgisiz insan dolu burası kalıcı olarak güvenli değil hatası vacın değişik türüdür.OW yle hiç ama hiçbir alakası yok.Hile VAC'a yakalanıyor.İmzalı bir hile olmadığı için hesabı trusted ban veriyor.Trusted ban 1 - 2 gün sonra VAC'a dönüşüyor....
Kesinlikle katılıyorum csxrk yi kullanmayın bu hile den ban yemedim nerden xrk yi açtım zaten ban yememle o hile çalışmıyor olarak değişti bunu rahatlıkla indirebilirsiniz yeni hesap açtıgımda burdan devam edicem :)

mors vincit omnia
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arşiv Hasarlı diyor + vac korumasız serverlerde ban yer miyim?

Üye
8 HİZMET YILI
2 haftadır kullanıyorum 1 oyun belli ediyorsam daha girmiyorum tavsiye ederim vac riskiniz yok eğer wh kullanırsanız

Üye
8 HİZMET YILI
Hile bende çalışmıyor hata alıyorum özel mesaj attım lütfen ilgilenir misin?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile sunucularında bir sorun var galiba, ESP kısmındaki BOX'u açtığınız da karakterleri kutu içine alıyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
VAC yakalaması gibi bir durum söz konusu değil hile güzel bende bi ara hata verdi vac diye korktum steami çevrımdışına alıp kapattım sonra steame tekrar girdim düzeldi. Eğer kullanacaksanız sadece wallhack kullanmanızı öneririm yani ESP galiba. Fakat trigger eklenirse bu hile efsane olur. Trigger adamın üzerine gelince ateş etme olduğu için overwatchte en zor yakalanan şey tabii. Eğer varsa bana nasıl yapıldığını söylermisiniz ? Helal olsun hile güzel.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
beyler hileyi belli etmesem ne kadar süre ban yemeden oynarım lütfen bilgili arkadaşlar cevap atsın. sırf denemek için yeni hesap almayı düşünüyorum ama hemen de ban yemek istemiyorum. 2 günde.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
beyler hileyi belli etmesem ne kadar süre ban yemeden oynarım lütfen bilgili arkadaşlar cevap atsın. sırf denemek için yeni hesap almayı düşünüyorum ama hemen de ban yemek istemiyorum. 2 günde.
Kardeşim cidden belli etmeden oynarsan hile sunucuları tamamen kapanana kadar kullanırsın 1 hesapla. Sonrasında yeni hileyle aynı hesaptan devam edersin. Bak şimdi, sistem hileyi algılamıyor. Ama belli ettiğinde bir adam bu hile diye seni şikayet ediyor, müfettişlere giden oyun videon inceleniyor ve karar veriliyor, belli etmezsen OW'e gittiğinde bile temiz damgası yiyip devam edersin hile kullanmaya.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler bu hilenin içerisinde oyundayken nick değiştirme mevcutmu? birisi cevablarsa sevinirim. Yani oyundayken nick farklı oluyor steam profilinde farklı yazıyor bunu kast ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...