Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
teşekkürler hile için
ya ben yapıyorum videodaki gibi olmuyor indirdim dosyayı siteye giriş bekleniyor diyor sonrqa onaylamıyor bir türlü otrum kontrol ediliyor diyor nasıl yapıcam

ya ben yapıyorum videodaki gibi olmuyor indirdim dosyayı siteye giriş bekleniyor diyor sonrqa onaylamıyor bir türlü otrum kontrol ediliyor diyor nasıl yapıcam

Üye
8 HİZMET YILI
dün gece oynadım, sabah kalktım vac tarafından yasaklandığımı gördüm.

Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması | Bilgi
Son yasaklamadan bu yana 0 gün

xcsgo dan başka hile yok bilgisayarımda. ow'dan banlanmam imkansız. polonyalı takım arkadaşlarım bile haftalardır oynuyoruz anlamadılar. zaten kırmızı ile yazılmış, vac olduğu garanti.

benim hile açmamın tek sebebi, karşıma premium hile ile gelip yıllardır banlanmadan oynaması. dünya üzerinde hiç bir oyuncu d2 mid kapı arasına t'den awp ile bakıp kapının önünden geçen adamı öldüremez. wall bang olabilir o ayrı, ama kapı aralığına ateş edip, geçip giden birini öldürmek için gereken refleks insanoğlunda bulunamaz. o hızdaki tepkiyi canlılar aleminde sadece böcekler verebilir. (masaya konan sineğin siz vuramadan kaçması gibi) umarım anlatabilmişimdir.

neyse her işte bir hayır vardır derler. gereksiz çok vakit harcıyordum. bilgisayardan cs'yi ve steam'i kaldırdım. bu iş burada biter.

bu hizmeti ücretsiz sunan arkadaşlara teşekkür ederim, 4 aylık kanser gibi oyundan sonra 1-2 aydır zevk alarak oynadım sayenizde.

kolay gelsin hepinize...

Üye
8 HİZMET YILI
güncellenen hilede aim açamıyorum sadece wh oluyor anlatır mısınız

Üye
8 HİZMET YILI
Dostum eline sağlık uzun süredir kullanıyoruz ancak şu son güncelleme arayüz olsun skin vs devre dısı olması olsun çok iyi olmamış. en eskisi çok daha iyiydi,arayüz cok degisiyor tam birine alısmısken baskası geliyor ücretsiz hileye göre yine de çok iyi ama dikkate almanı oneririm eski arayüz geri gelirse daha iyi olur. kolay gelsin

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Dostum eline sağlık uzun süredir kullanıyoruz ancak şu son güncelleme arayüz olsun skin vs devre dısı olması olsun çok iyi olmamış. en eskisi çok daha iyiydi,arayüz cok degisiyor tam birine alısmısken baskası geliyor ücretsiz hileye göre yine de çok iyi ama dikkate almanı oneririm eski arayüz geri gelirse daha iyi olur. kolay gelsin
bu konuda sana katılıyorum ;)

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
sa dostlar kedim bizet 1.535 saatlik hesbımda kulanıyorum 1 hafdadan fazla oldu eyer bu hile 2-3 aya fix yerse hiç zoruma gitmez ha sizin konunuza gelince hile kesinlikle fix hile değildir yani daha yemedi guvenilir benden olsa rekde kulanmak malık zorunuza gitmesin çünkü 1 hatanda owerwoc afetmez niye kendini tehlikeye atasın 5v5 içinmi :sleeper: kesinlikle hayır nedenmi :oops: basite 8v8 basit eğlence- yıkım- silah yarışı-ve en buyuk sw ler :cool: 60-18 gidiyom hile diyene globalım diyom nerden bilecek değilim:p herkes abi çekiyo ben girince aha comback geliyor diyo nedenmi hile sayesinde rekmi kesinlikle tafsiye etmem onun için onerimi dinle ve hile fix yiyene kadar gonul rahatlığıyla kulan :rolleyes:

r2vRpa.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
8 HİZMET YILI
sa dostlar kedim bizet 1.535 saatlik hesbımda kulanıyorum 1 hafdadan fazla oldu eyer bu hile 2-3 aya fix yerse hiç zoruma gitmez ha sizin konunuza gelince hile kesinlikle fix hile değildir yani daha yemedi guvenilir benden olsa rekde kulanmak malık zorunuza gitmesin çünkü 1 hatanda owerwoc afetmez niye kendini tehlikeye atasın 5v5 içinmi :sleeper: kesinlikle hayır nedenmi :oops: basite 8v8 basit eğlence- yıkım- silah yarışı-ve en buyuk sw ler :cool: 60-18 gidiyom hile diyene globalım diyom nerden bilecek değilim:p herkes abi çekiyo ben girince aha comback geliyor diyo nedenmi hile sayesinde rekmi kesinlikle tafsiye etmem onun için onerimi dinle ve hile fix yiyene kadar gonul rahatlığıyla kulan :rolleyes: :not:
Ekli dosyayı görüntüle 4752

Aynen öyle katılıyorum, bende rek gitmenizi pek önermiyorum, basit eğlence takıl hiçbir sıkıntı olmuyor. Rek gidiyorsan da riski göze alacaksın yapacak birşey yok.

Üye
8 HİZMET YILI
usta kimse beğenmemiş eski haline getircek misiniz, getirmeyecekseniz de belirtin buna alışalım yapcak bir şey yok yinede elinize kolunuza sağlık

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
lütfen eski menüyü getirirmisin çok kötü olmuş hiç bir şey anlaşılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...