Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ben bu legit kısmını çözemedim. yapabilen biri anlatabilir mi?

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hile güncelleme gelmiş eskis daha iyidi geri getırın pls yenisi nasıl ayarları onunu bir vıdo halınde atın

Üye
8 HİZMET YILI
Vac yemedim ben ama
bugün hile değişti lütfen geri getirin eskiyi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hilenin bir önceki sürümü daha iyiydi yeni sürümde aim hack'i pek anlayabildiğimi söyleyemem. Ek olarak WH de öncesinde daha anlaşılırdı. LÜTFEN ÖNCEKİ SÜRÜM GELSİN

Üye
8 HİZMET YILI
Beyeler efsane olmus yeni hile neden derseniz oyunu giriin botlara karsı deneme yanılma yoluya yapın zaten vidosu yakında ayarlar eskısınden daha iyi hıle kullanırken oyundan atma problemedıe kalktı sadece bıcak skınler flan kalkmıs o birde egımı gosterecen bişey vardı o kotu olmus gerisi efsane beyler elınıze saglık :D :D :D :D

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yeni Düzeni Beğenmedim.Yorumlara Bakınca da Çoğu Kişi Beğenmemiş :) Eski Düzen Gelsin Daha Güzeldi.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileyi daha şimdi çözebildim gayet güzel aslında biraz daha alılmak lazım güzel olmuş

Üye
8 HİZMET YILI
beyler 3 4 oyunda denedim tüm butonları kavrayınca öncekinden daha iyi olduğunu farkettim alışmaya bakın bu çok daha iyi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Oturum kontrol ediliyord akalıyor nasıl yapıcam videoda direk oluyordu

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
aim konusuna gelirsek harika olmuş elerine sağlık türkçeye çevir bu mereti rica etsek :D

Üye
8 HİZMET YILI
Gençler yorumlarsanız sevinirim oyun ortasında Bu SUnucudan yasaklandınız dedi. Ne yapmam gerek dosyamı algılandı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Gençler yorumlarsanız sevinirim oyun ortasında Bu SUnucudan yasaklandınız dedi. Ne yapmam gerek dosyamı algılandı
eğer basit eğlenceye ve rekabetciye felan giremiyosan tam csgoya girdiğinde üst bolumde genel bekleme süresi yazıyorsa gg olmuş hesap ama sadece ordan yasaklandıysan sunucudakiler olduğuna karak verip atmıştır veyatta kıllık

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
başkan emeklerine sağlık çok iyi çalışıyorsun ancak ben dahil çoğunluğun fikri eski arayüz ve özelliklerin daha iyi olduğu yönünde tekrar eski haline çevirmenin bir olanağı var mı

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Hocam eski arayüze geçsek daha güzel olur bu zor geldi bana birde aim belli etmemeye çalışıyordum bunda zor o birde ayarları kaydedemiyorum oyun yanıt vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...