Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Şuan ki güncellemede birçok kişi gibi bende beğenmedim. Emeklerine sağlık fakat eski sürüm çok daha iyiydi umarım görüşleri dikkate alırsınız. İyi günler.

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
pikachu herkes eski arayüz demiş bizi öyle bir alıştırdın ki o arayüz'e iflah etmiyor yenilik güncelleyebilirsen çok güzel olur eski arayüzü :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
adamlar çk oynan oyunların hilesini yapmışlar reklam geçle parayı kırıyolar helalı hoş olsun ne diyelimm

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Beyler aim ayarını yapabilen yazabilirmi herkese yardımcı olalim active yapiyosunuz alttakını enable yapiyomusunuz key giriyomusunuz nasıl calısıyor ben kurcaladım aim'i çözemedım eski arayüz candır !

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
menü gelmiyor inserte basıyorum sağ üstte Xcsgo premium yazıyo ama menü gelmiyor.

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
Eski arayüz gelmeyecek ama bu hileye eksi arayüzden eklenmesini istediğiniz şeyleri yazarsanız eklerim.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
2 aydır sorunsuz oynadığım uzun soluklu oyunumuz bugün itibariyle sonlandı. 2 aydır hiçbir overwatchda yakalanmadım ancak bugün VAC ban yedim. şimdi overwatch yemişsindir diyenler olacak ancak vac ban yedim oyunda uyarı verip attı. kalıcı olarak hesabımı yasakladı. Yeni güncelleme sonrası olması kötü oldu çünkü 2 aydır kullanıyorum evet vac gecikmeli olabilir ama bugünde yemiş olabilirim direk olarak steam profilimide atıyorum, anti vac gibi bişey mümkün değil ancak keşke o şekilde bişey yapabilsek. Eğer skin varsa ve bayadır oynuyorsanız kullanmayın emeğinize yazık. dediğim gibi 2 aydır çok rahat oynuyordum ki belli de etmem hiç. ancak nasip bugüneymiş sevgilerle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
aim ayarlarını yapamadım cidden bilgi versin yapan arkadaşlar eminim yapamayan bir sürü kişi vardır hangi tikleri aciyorsunuz key sistemide nasıl calısıyor bas ac bas kapa nası yaparız

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gzzuye.png

Kardeşim herşeyi doğru yapıyorum önceki versiyonlarda çalışıyordu ama şimdi çalışmamaya başladı sol üstte xcsgo premium cheat beyaz şekilde yazıyor menü gelmiyor neden oluyor bu?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben yenisini pek beğenmemiştim ama aim olayını çözünce güzel oldu. Tek eksik skin changer olmaması eklerseniz sevinirim. Bu arada aim daha legit ve çok güzel saklıyor. maç tekrarlarını izlettiğimde kimseden bu hile diye yorum almadım. Tek sıkıntı bazen crosshair adamın üstünde olmasa bile misal ak de mermi direk adama gidiyor. Bu overwatch da sıkıntı olabilir. Rekabetçi girdiğinizde çok çok dikkatli olmalısınız.

Üye
8 HİZMET YILI
hile fix gg vac dıyor modıfıyng dıyor

Vac yedik olm neyın kafası boyle hilemi olur topluluk sunucunda ban yedım cok guzel

Üye
8 HİZMET YILI
Eski arayüz gelmeyecek ama bu hileye eksi arayüzden eklenmesini istediğiniz şeyleri yazarsanız eklerim.
Aim ve wall eskisi gibi olsa olmaz mı xqz vardı mesela wall da o güzeldi. Aimde de arayüz daha ayrıntılıydı silaha göre ayarlanabiliyordu.O şekilde olursa daha iyi olacağı kanaatindeyim.İyi Forumlar.

Üye
8 HİZMET YILI
gzzuye.png

Kardeşim herşeyi doğru yapıyorum önceki versiyonlarda çalışıyordu ama şimdi çalışmamaya başladı sol üstte xcsgo premium cheat beyaz şekilde yazıyor menü gelmiyor neden oluyor bu?
İnstert tuşuna basıyorsunya, üstte Num lock olucak ona tıkla bir kez tekrar dene olmazsa tekrar num lock tıkla tekrar dene...

Dün 9 da maçın ortasında VAC BAN YEDİM.

Üye
8 HİZMET YILI
beyler siz vac yedik diyorsunuz diye girmeye korkuyorum ama çoğunuz kendi hatanızdan dolayı yiyip millete engel olmuş oluyosunuz dün gece 4 5 oyun deliler gibi hileyle oynadım hiçbişi olmadı

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben başarılı buldum gayet güzel alışınca eskisini aramıyorsunuz bile eline sağlık @Pikachu7

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
acaip derecede fps düşüyor bende sizdede sorn varmı hile açınca fps düşmesi gibi

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu hali hem kolay hem de göz yormuyor. Skin changer'ı aramadık değil ama bu hali daha pratik olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...