Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Ya Allah rızası için bu aim nasıl yapılıyo ya biri bi el aydın şu konuya.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
:D vac ban dedigin her oyunda ele girdiginde tarama yapar eger o programı bulamassa ban yemessin her elde neden yavaş giriyor oyuna sanıyon sen ? he tarama yaptıgı için ha su konuda haklısın 1 gün bekletiyor yemeden önce ama ben 3 aydır kullanıyom 3 buçuk ay olcak
bende 2 aydır oynuyom ama dün yedim kanka :D

bizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
dün yedim ama şöyle bişey var cshvh ile oynuyodum 2 3 gündür ondan olabilir mi? rekabetçide
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
8 HİZMET YILI
bende 2 aydır oynuyom ama dün yedim kanka :D
VAC yediğine emin misin? Oyuna girdiğinde yukarıdaki yazıya bak Overwatch ile ilgili bir şey var ise overwatch ban yemişsindir ve bu bandan sonra Steam bilgisayarında derinlemesine bir tarama yapmıştır, bu taramada hileyi tespit ettiğinde banlanırsın.

Ayrıca CS:GO sistemi her oyuna giriş yaptığında sisteminizi taramaz o yavaş yüklenme olayı onunla alakalı değildir kulaktan dolma bilgi hepsi, öyle bir tarama yapıyor olsaydı SSD takıldığında da birkaç saniyede yüklenmezdi haritalar daha uzun sürerdi öyle bütün sistemi tarıyor olayı kolay bir şey değil. Onun yerine arka planda csgo.exe sen oyunu oynarken oyuna müdahale eden bir şey varsa onu tespit eder, bu müdahale eden şeyin ne olduğunu tespit edebilmesi ise oldukça zordur eski hilelerde belki daha kolaydı ama şimdiki hilelerde her seferinde oyuna müdahale ederken farklı bir şifreleme ile müdahale ettiği için takip edemiyor, yine de bu hilenin sonsuza dek undetectable olacağı anlamına gelmez.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
VAC yediğine emin misin? Oyuna girdiğinde yukarıdaki yazıya bak Overwatch ile ilgili bir şey var ise overwatch ban yemişsindir ve bu bandan sonra Steam bilgisayarında derinlemesine bir tarama yapmıştır, bu taramada hileyi tespit ettiğinde banlanırsın.

Ayrıca CS:GO sistemi her oyuna giriş yaptığında sisteminizi taramaz o yavaş yüklenme olayı onunla alakalı değildir kulaktan dolma bilgi hepsi, öyle bir tarama yapıyor olsaydı SSD takıldığında da birkaç saniyede yüklenmezdi haritalar daha uzun sürerdi öyle bütün sistemi tarıyor olayı kolay bir şey değil. Onun yerine arka planda csgo.exe sen oyunu oynarken oyuna müdahale eden bir şey varsa onu tespit eder, bu müdahale eden şeyin ne olduğunu tespit edebilmesi ise oldukça zordur eski hilelerde belki daha kolaydı ama şimdiki hilelerde her seferinde oyuna müdahale ederken farklı bir şifreleme ile müdahale ettiği için takip edemiyor, yine de bu hilenin sonsuza dek undetectable olacağı anlamına gelmez.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
overwatchda sarı olarak ban yediğin gösteriliyor oyun içinde. ancak bende kırmızı ile overwatch falan falan büyük hatalı yazıyordu

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
eski temayı geri getir bu olmamış

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yaw o nasıl bi aim ya saçma sapan bişiye çevirmişsin keşke değiştirmek yerine kpatsaydın daha iyidi

Üye
9 HİZMET YILI
sol üstte hilenin yazısı duruyor ama inserte basınca açılmıyor

aynen bendede öyle oluyor üstüne basıncada açılmıyor lütfen yardım edin skin hack için indirdim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
inserte basıyorum ama meni gelmiyor program inject ediliyor hatta sol üstte programın ismi yazıyor beyaz şekilde

Üye
8 HİZMET YILI
Bu arayüz eskisine göre kötü ve işlevler daha az eski sürüm daha iyiydi en kısa sürede güncelleme gelse iyi olur Pikachu Kardeşim

Üye
8 HİZMET YILI
beyler hala anlamıyorsunuz diğer arayüz overwatchda daha çok belli olurken bu arayüz tamamen legit abartmadığınız sürece e sporcu izlese anlayamaz hile olduğunuzu çok daha iyi bu alışmaya bakın

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnserte bastıgınızda menü açılmıyor ama sol üstte xcsgo premium cheat yazıyorsa consolu açın +graph yazın sorununuz düzelecek VE HİLENİN AİMİ ÇOK KÖTÜ @Pikachu7

Üye
8 HİZMET YILI
beyler üstteki ayarı 100 fov'u da 10 yapın bas çalıştıra koyup caps locka alın vurmaya çalışın olmayıonca çok belli etmeden caps e basılı tutarak ateş edin tabi aim inizide alın gayet hoş olmuş sıkıntı yok ....

Üye
8 HİZMET YILI
Hilenin böyle olmasının neden cs.go.exe hatasını alınmasını engellemek.Gerekli düzenlemeler yapılır veya eklenir.
bence eski hile menüsünü csgo.exe hatasına rağmen tercih ederim ben sadece wall hack kullanıyorum ve bunda XQZ gibi birşey vrdı o bunda yok lütfen eski hile menüsü geri gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile menüsü haftada bir değişiyor tam alısıyoruz başka bir menu, değiştirme olayını biraz azaltırsanız şahsen memnun olurum :kappa:

ADAMSINIZ ! [üye yetkisi alma hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum`onaylı üye vb.` ]

Üye
8 HİZMET YILI
hi̇leyi̇ yapan arkadaş pi̇kachu7 kardes elleri̇ne saglik :) hi̇le i̇le 1 kere ow veya vac yemedi̇m üstüne üstlük hi̇leni̇n menüsü daha i̇yi̇ olmuş eski̇den menü bi̇raz olsun kastiriyordu csgoyu şi̇mdi̇ öle bi̇r sikinti yok adam gi̇bi̇ adamsin varya sen ha beyler bu arada sorunu olan varsa yazsin cevabi en kisa surede veri̇ri̇m hi̇le bende su anda sorunsuz çalişiyor hatta hi̇leyi̇ artik tusa ayarlayabi̇li̇yorsunuz ai̇mi̇ o kadar fazla kaymiyor ve over watch yeme ri̇ski̇ni̇z azaliyor yi̇ne söyledği̇m gi̇bi̇ sorununuz olursa aşşağidan yazmaniz yeterli̇di̇r bu arada yeni̇den elleri̇ne sağlik çok güzel ve ücretsi̇z bi̇r hi̇le kardeşi̇m :) bu arada eğer i̇stersen vi̇deosunu çekebi̇li̇ri̇m bunun i̇çi̇n cevap yazmani bekleyecegi̇m i̇znsi̇z vi̇deo çekmek i̇stemi̇yorum :)

Hile menüsü haftada bir değişiyor tam alısıyoruz başka bir menu, değiştirme olayını biraz azaltırsanız şahsen memnun olurum :kappa:

ADAMSINIZ ! [üye yetkisi alma hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum`onaylı üye vb.` ]
Kardeşim adam o menüyü değiştirmek içinde uğraşıyor keşke şikayetçi olmadan biraz daha dusunsen :) o menüyü tasarlamak bile en az 2 saatini alıyor bunu hesaba katıp düşün adam sizin iyiliğiniz için daha iyi bir hile olsun diye değiştiriyor menüyü :=)

İnserte bastıgınızda menü açılmıyor ama sol üstte xcsgo premium cheat yazıyorsa consolu açın +graph yazın sorununuz düzelecek VE HİLENİN AİMİ ÇOK KÖTÜ @Pikachu7
Aim daha üstte olsaydı eger ow yeme riskiniz çoğalıyor onceki aimde en az 10 tane ow veya vac yiyen varsa şu anda bu (duvardan izleyenleri hesaba katarsak) 1 e kadar düşüyor :)

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeş ellerine kollarına sağlık hile çok güzel olmuş ban yemedim allahaşükür <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...