craw tw varsa hallederim varmı ?menü gelmior bende inserte basıyorum yardım @Paylancokral
olm haksız yere suçlama reportlar 24 saate bir sıfılanır eger sen 2 el giripde 24 saat oyuna girmessen bi sonraki girisinde reportlar sıfırlandıgı için yemessinRek Girmeyin 1 Hafta Kullandım Ve Bugun Vac Yedim
sendede tw varsa benle iletişime geçermisinhile insert ile çalışmıyor
kardeş senin sorun o kadar basitkiabi açılıyo sonra onay sistemi geçişi diyo sitedeki reklama giriyorum kapanıyo aktif olmuyo
Kardeşim bunların hepsi sizin dikkatsizliğinizden oluyor tamammı ? ben 2 ay oldu galiba kullanıyorum ve vac yemedim zaten hile guncellendi aimi daha kotu oldu wh ile zlemediğin surece vac yemessinEVET BEYLER HİLENİN ÖMRÜ 2 AYDIR 2 AY SONUNDA KESİNLİKLE BAN YİYORSUNUZ Kİ BEN YEDİM ŞUAN YANLIZ OVERWATCH BANI YEDİM OVERWATCH TARAFINDAN SUÇLU BULUNDUNUZ DEDİ O KADAR BAŞKA BİŞESİ YOK HİLE GÜZELDİ GLOBALA KADAR ÇIKTIM O KADAR KULLANIN BELLİ ETMEYİN DİCEĞİMDE ELBET BELLİ OLUYOR ARKADAŞLAR
doubt!, any member gained vac-ban by sorry to connect the hacker in cs go?
ama kardeşim oturum kontrol ediliyor diyor ama onaylandı yok ?
beyler Vac ban yiyen mi var olayı anlamadım
hocam yok dün steam güncelleme atmış bugün bi sıkıntı mı cıkmıs güncelleme mi bekleyelim girersek sıkıntı olur mu onu soruyorumBen arkadaşın hesabında birkaç hafta kullandım ve bir problem yaşamadım, tercih size kalmış.
hocam yok dün steam güncelleme atmış bugün bi sıkıntı mı cıkmıs güncelleme mi bekleyelim girersek sıkıntı olur mu onu soruyorum