Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
bugün vac yiyen mi varmış

Buraya birçok kişi gelip vac yediğini yazıyor ama bu hiledenmi yedi daha önceden başka bir hilemi kullandı bunun garantisini kimse veremez zaten. Ha ben kullandığım özellikle güncellenen bu yeni menüde bir sıkıntı yaşamadım. Zaten bir risk olur isede bütün bunlar göze alarak kullanılmalı. Sizde güven problemi yaşıyor iseniz bana kalırsa baştan kullanmayın. Ücretsiz hileler içerisindeki en iyisi şuan bu. Vac yedim diye yazan arkadaşlar ne sebepten dolayı yedi sebep bu hilemi, bu hileyi kullanırken tüm özellikleri açıp yardıra yardıra oynamalarımı yoksa kötü bir şansmı orasını bilemiyorum artık. Yedim diyen görsel koyan var, ben ise kullandığımdan yorum yapıyorum. Dilerseniz bekleyin güncelleme geldi diyorsunuz zaten, eğer varsa bir problem sıkıntı hileyi geliştiren arkadaşımızın yorumunu beklersiniz.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ya beyler instert e basıyorum hile paneli gelmiyor onayı tamamladım xcsgo premium cheats yazıyor ama hile paneli gelmiyor sistemim windows 10 64 bit

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
oyun ban atıyor 1 hafta ara ile 2 hesabımda ban yedi kullanmayın detected oldu. Yarın ek'e linkleri koyacağım. ss ile.

Üye
9 HİZMET YILI
Sen adamsın bedava olmasına rağmen paralı hilelerden daha iyi yapmışsın

detected oldu mu?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yoo detected değil kullanıyorum hala dünde girdim hergün giriyom hep rekabetçi

Üye
8 HİZMET YILI
Hile güzel

Csgo.exe durduruldu hatasından, sürekli hile değişmesini yeğlerim Adamlar oyundan atma sorununu azaltmak için değişiyolar VAC yemeyen hile bulmuşunuz oynayın

Eski arayüz gelmeyecek ama bu hileye eksi arayüzden eklenmesini istediğiniz şeyleri yazarsanız eklerim.
Eski arayüzün aimi gelmesin bu daha iyi ve legit skin changer ve knife ch gelsin başka bişeye gerek yok fov changer kaldırılmasın o özgüven veriyor

Son düzenleme:
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@Pikachu7 Ya gardaş eline koluna sağlık efsane birşey ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat ne eski sürümde nede bu yeni sürümde bir türlü aim i yapamadım. Yani ayarlıyorum adamın gogsune tutuyorum yinede hs yemiyor. Aim çalışmıyor mu çözemedim bir yardımcı olur musunuz rica ediyorum.
Yeni versiyondan kastım şu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Yukarıdan enable yapıyorum)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
@Pikachu7 Ya gardaş eline koluna sağlık efsane birşey ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat ne eski sürümde nede bu yeni sürümde bir türlü aim i yapamadım. Yani ayarlıyorum adamın gogsune tutuyorum yinede hs yemiyor. Aim çalışmıyor mu çözemedim bir yardımcı olur musunuz rica ediyorum.
Yeni versiyondan kastım şu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Yukarıdan enable yapıyorum)

Yukarıdan Active işaretleyip Aim'i enable yapıp gerekli ayarlamaları yapacaksın, ben tuş atadım key bind ile arada bendede hs gitmiyor bazen bende onu çözemedim. Aim de bir problem var gibi geliyor banada bilemiyorum.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yukarıdan Active işaretleyip Aim'i enable yapıp gerekli ayarlamaları yapacaksın, ben tuş atadım key bind ile arada bendede hs gitmiyor bazen bende onu çözemedim. Aim de bir problem var gibi geliyor banada bilemiyorum.
Arada değil bende hiç gelmıyor hatta aim kıpırdamıyor bile gerekli ayarları yapıyorum rica etsem senin yaptıgım ayarları bana SS atabilir misin. Yani nereye sıkarsam oraya gidiyor aim hiç kıpırdamıyor ayarları yapmama rağmen

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Arada değil bende hiç gelmıyor hatta aim kıpırdamıyor bile gerekli ayarları yapıyorum rica etsem senin yaptıgım ayarları bana SS atabilir misin. Yani nereye sıkarsam oraya gidiyor aim hiç kıpırdamıyor ayarları yapmama rağmen

Active sekmesi işaretli, Aim enable. Silent aktif. Aim key bind atamalı bu şekilde. Herhangi ek birşey yapmadım yani tavsiyem sende botlarla çevrimdışı bir harita açıp orada teker teker bi dene ayarları kurcala yeni bir hile geldikten sonra özellikler değiştiğinde böyle yapıyorum şahsen maça girmeden önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...