Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
KARDEŞ BİZ VAC YEMEDEN BELLİ ETMEDEN OYNUYORUZ ANLADINMI BİZ ÖYLE BİRİLERİ DEGİLİZ Bİ MEMORY HACKERSİ 2016 NIN BAŞINDAN BERİ TAKİP EDİYORUZ BİZ AKTİFİZ VE MEMORY HACKERS E SONSUZ UMUT VE GÜVNİMİZ VAR SADECE BU HİLE OLMAMIŞ DİYORUZ ANLADINMI?

Bak sana özel bişey demedim ben yanlış anlıyosunuz. Ama senin gibi herkes sürekli takip eden bilinçli insanlar değil ve ban yiyorlar.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yok abi olmamış bu ya. Bi önceki gelsin ve istediğimiz rozeti ekleme olsun başka hiçbirşeye gerek kalmaz. Benim kişisel fikrim bu. Çok memnundum öncekinden.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
skin hack dursun ama diğerleri değişşin menüsü çok kkötü zor açılıp kapanıyo aim hack açmak insanı uğrastırıyo aim hackte key bind eksik wall hack te zor çalışıyo

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
abi eskisi gelsin hep mahvoldu hile ağız burun girdin hileye wall hack çalışmıyo aim çalışmıyo havadan sudan bıçak rozet falan geliyo

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hacı Rozetleri Kapama Falan Ekleseydin Keşke... Silver 6 da ne arasın bunlar .D

Üye
9 HİZMET YILI
Eski menü gelsin abi bu menü çok boktan ve rozet hileside var rozeti kapatın bare o zaman :( lütfen eski menü gelsin oynayamıyorum :(

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar insanla dalga geçmeyin adam a eskisini güncelle diyorsunuz güncelliyor.Güncelledikten sonrada öbürü daha iyiydi diyorsunuz. Sürekli fikir değiştirmek yerine sabit bir fikir de kalırsanız Pikachu yuda zor durumda bırakmamış olursunuz. @Pikachu7 artık değiştirmişsin ama ayywarenin menüsü olsun kolaylığı olsun özellikle aim i olsun daha iyiydi indigo da neyin ne olduğu belli değil.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar insanla dalga geçmeyin adam a eskisinin güncelle diyorsunuz güncelliyor.Güncelledikten sonrada öbürü daha iyiydi diyorsunuz. Sürekli fikir değiştirmek yerine sabit bir fikir de kalırsanız Pikachu yuda zor durumda bırakmamış olursunuz. @Pikachu7 artık değiştirmişsin ama ayywarenin menüsü olsun kolaylığı olsun özellikle aim i daha iyiydi indigo da neyin ne olduğu belli değil.
hile suanda calismiyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar insanla dalga geçmeyin adam a eskisini güncelle diyorsunuz güncelliyor.Güncelledikten sonrada öbürü daha iyiydi diyorsunuz. Sürekli fikir değiştirmek yerine sabit bir fikir de kalırsanız Pikachu yuda zor durumda bırakmamış olursunuz. @Pikachu7 artık değiştirmişsin ama ayywarenin menüsü olsun kolaylığı olsun özellikle aim i olsun daha iyiydi indigo da neyin ne olduğu belli değil.
Şuanki beğenmeyenlerin çoğu eskisini getir demedi. Güncelleme geldikten sonra eskisini getirmesini istiyoruz. Önceki güncelleme isteyenler de zaten pişman oldular. Yani herkes istiyor öncekini.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hilenin ESP kısmı çalışmıyor, duvar arkası sıfır görüntü !

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hilenin yeni hali hiç iyi olmamış eskisini getirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...