Üye
aynen knk ya chamsı eklemisini istiyom ama bi türlü eklemiyor wall hacki bide eskisine geri döndürmüşooooo knk sen burlarda geziyormuydun ben talha
aynen knk ya chamsı eklemisini istiyom ama bi türlü eklemiyor wall hacki bide eskisine geri döndürmüşooooo knk sen burlarda geziyormuydun ben talha
İndigoya dönülüp onun üstünde iyileştirilmeler yapılsa daha etkili olur bence.Oylamada da İndigo seçilmişti yanılmıyorsam.Ayyware de aim belli oluyor. Umarım indigoya kesin bir dönüş olur. Teşekkürler İyi Forumlar.Eski sürüm geri yüklenecek. Skin ve Crosheir eklenecek.
ben öyle açıyorum kardeşim sende sıkıntı var galiba :dhayır çalışmıyor
Şu havaya sıkıpta hs yedirtmeyi bir türlü yapamadımbu kadar berbat bi hile gormedim türk kulanıcılara ingilizce ara yuz mukmel zeka skin yok amaç desen berbat havya sıkıyon hs değiyo başka menü harikaydı bune ya bok gibi hile
Şuanki çok daha güzel. Bunun kalması ve geliştirilmesi taraftarıyım ben. O oylama sitesi sağlıklı değil farklı ıpler üzerinden istediğim kadar oy verebilirim.İndigoya dönülüp onun üstünde iyileştirilmeler yapılsa daha etkili olur bence.Oylamada da İndigo seçilmişti yanılmıyorsam.Ayyware de aim belli oluyor. Umarım indigoya kesin bir dönüş olur. Teşekkürler İyi Forumlar.
Kardesim tek neden kendini düşünüyon kaç kişi de hile acilmiyorŞuanki çok daha güzel. Bunun kalması ve geliştirilmesi taraftarıyım ben. O oylama sitesi sağlıklı değil farklı ıpler üzerinden istediğim kadar oy verebilirim.
Senin görüşündür saygı duyarım. Aim konusunda İndigo daha iyiydi bence. Aim kayıp hs gitmesinde ow da daha az belli olur.Fakat gövdeye sıktığın merminin Aim kaymadan kafaya gitmesi direkt belli edecek şekilde.Fov ayarını düşür diyeceksin biliyorum ama yine de belli oluyor.Bunu uzun süredir Overwatch yapan birisi olarak söylüyorum.Gövdeye sıkılıp kafaya giden olayda overwatchta senin aleyhine karar verilir.Fakat diğerinde flick diyip geçiştirebilirler.Ben bundan bahsediyorum.Rekabetçide kullanmayacaksan bu hileyi HvH var onu kullanabilirsin. Görüşün için teşekkürler.Şuanki çok daha güzel. Bunun kalması ve geliştirilmesi taraftarıyım ben. O oylama sitesi sağlıklı değil farklı ıpler üzerinden istediğim kadar oy verebilirim.
Bunun içinde fov ayarını yükseltmen lazım ilk başta 30 yazıyor olması lazım onu yükselttikçe daha geniş alana sıkıp hs gittiğini göreceksin. Ama dediğim gibi rekabetçide kullanmayacaksan HvH tercih etmelisin. İndigo daha çok Rekabetçide gizlemeye uygundu.Şu havaya sıkıpta hs yedirtmeyi bir türlü yapamadımAksine ben havaya sıkınca havaya gidiyor. 3 4 mesajda yardım istedim ama kimse özel mesaj atmadı
![]()
Aim kullanmamaya karar verdiğim için aim konusunda pek birşey diyemıyorumSenin görüşündür saygı duyarım. Aim konusunda İndigo daha iyiydi bence. Aim kayıp hs gitmesinde ow da daha az belli olur.Fakat gövdeye sıktığın merminin Aim kaymadan kafaya gitmesi direkt belli edecek şekilde.Fov ayarını düşür diyeceksin biliyorum ama yine de belli oluyor.Bunu uzun süredir Overwatch yapan birisi olarak söylüyorum.Gövdeye sıkılıp kafaya giden olayda overwatchta senin aleyhine karar verilir.Fakat diğerinde flick diyip geçiştirebilirler.Ben bundan bahsediyorum.Rekabetçide kullanmayacaksan bu hileyi HvH var onu kullanabilirsin. Görüşün için teşekkürler.
Tek kendimi düşünmüyorum kardeşim '' kalması ve geliştirilmesi (taraftarıyım)'' dedim benKardesim tek neden kendini düşünüyon kaç kişi de hile acilmiyor
eskisi daha iyidi.@Pikachu7 Bunu 2 şekilde yapma şansın var mı ? Yani isteyen bir önceki sürümü isteyen şimdikini kullansın. Öyle bir şansımız var mı yapılabilir mi ?