Üye
ben sadece wh kullanırım aim umrumda olmaz ve 2sindede wall hack yok ama şu yeşil renkli menüde indigoydu galiba onda chams hilesi daha iyiydi bunda renklerini bile değiştiremiyorum
beyler hacki indiriyorum arşiv hatalı diyor neden yardım edın
legit kadar güzeli yok kesinlikle değişmemeli diğerlerinde sıkıntı oluyordu bu direkt vuruyor valla en iyisi kalsın bu
olmuyor yawDownload manager türevi yazılımlar kullanıyorsanız kapatıp tekrar indirin.
olmuyor yaw
chorem ve operadan ındırdım olmadı arşiv hatalıdıyor , win 8 kullanıyorumEğerki Windows 10 kullanıyor isen defenderı kapatsnda kendiliğinden gerçek zamanlı korumaya geçebiliyor. o durum için regeditten müdahalede bulunulması gerekmekte, genelde av yazılımları dosya iner iken dosya içeriğine müdahale etmeye çalıştığından ve bazı download manager yazılımları dosyayı hasarlı indirebildiğinden özellikle bazı sunucu adreslerinden bu uyarıyı alman muhtemel, normal tarayıcı üzerinden indiriyorum diyorsan zaten sorun yaşamaman gerkeiyor geriye kalan tek şey sistemdeki güvenlik yazılımları, birde başka bir taracıyıdan indirmeyi denermisin ?
VAC YİYORMUYUZ ?
winrar 5.50 en son sürümü kur düzelir muhtemelenchorem ve operadan ındırdım olmadı arşiv hatalıdıyor , win 8 kullanıyorum
bende gayet iyi aimbot.DOSTUM BU HİLENİN AİMBOTUNU ESKİ HALİNE GETİRMENİZ GEREKİYOR YENİ AİMBOT ÇOK KÖTÜ
7 Zip programını yükle. Youtube'den videosunu izleyerek yapabilirsin.winrar 5.50 en son sürümü kur düzelir muhtemelen