Üye
Bende Çalışmıyor Ayarlarını vb Söyler misin ?bende gayet iyi aimbot.
Belli Etmeden Oynarsan BanlanmazsınVac yermi kardeşim güvenilirmi ?
Bende Çalışmıyor Ayarlarını vb Söyler misin ?bende gayet iyi aimbot.
Belli Etmeden Oynarsan BanlanmazsınVac yermi kardeşim güvenilirmi ?
Beyler Hileyi Açmak İstiyorum Ama Belli Etmediğim Halde Yakalanırım Diye Korkuyorum İlgilenirmisiniz.
Aynı Düşünceyi bende yaşadım sana söyle cevap vereyim: zaten hile kullanmak istiiyorsan vac durumunu göze almak zorundasın herhangi bir duruma karşı (kesin yersin die birşey yok tabiki) sonrasındda ise hileyle oynayacağın zamanlar siteye gir bak hile hala undetected mı diye eğer bu kadar korkuyosan ve hileyle oynamaya karar verdiysen çarda pahalı skinler falan bırakma ve vac sistemini göze al muhtemelen dikkatli olursan sıkıntı olmaz fakat sen tedbiri elden bırakma. vac yememen dileğiyle...Beyler Hileyi Açmak İstiyorum Ama Belli Etmediğim Halde Yakalanırım Diye Korkuyorum İlgilenirmisiniz.
Download manager gibi programlar kullanma ve windows defender ı ve dier virüs programlarını devre dışı bırakıp indirmeyi dene. Tehlike demesinin sebebi hilei inject eden dosyalardan kaynaklı olabilir fakat içinde virüs falan yok 2 haftadır kullanmaktayım....kusura bakmayında hile inmiyo neden tehlike diyor ?
Eyv AdamsınAynı Düşünceyi bende yaşadım sana söyle cevap vereyim: zaten hile kullanmak istiiyorsan vac durumunu göze almak zorundasın herhangi bir duruma karşı (kesin yersin die birşey yok tabiki) sonrasındda ise hileyle oynayacağın zamanlar siteye gir bak hile hala undetected mı diye eğer bu kadar korkuyosan ve hileyle oynamaya karar verdiysen çarda pahalı skinler falan bırakma ve vac sistemini göze al muhtemelen dikkatli olursan sıkıntı olmaz fakat sen tedbiri elden bırakma. vac yememen dileğiyle...
HACI 1 SEY SORABILIRMIYIM?
AİM VARMİ VARSA CALISIYORMU VAR SANIRIM FAKAT NEDENSE İSE YARAMIYOR SANIRIM?
YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BENİ GORDUGUN İCİN SAOL.
UNDETECTED +BAZEN MEMORYHACKERSE BAKIN PİKACHU YENİ YAMAYI SURUMU PAYLASMISMI DIYE SONRA BAN YERSENİZ ADAMA 1SEY DEMEYİN ARADA ARASTIRIN YENİSİNİ YUKLEDİMİ DİYE PİKACHUCUM BENLE OZEL İNBOXTAN KONUS SOYLE CEVAP VER PLS!!!
onaylamayı yapamadım ya oturumun kontrol ediliyor diyor bi yardım edermisiniz ?
aga Ctrl+j yap sonra tehlikeli dosyayı tut dekusura bakmayında hile inmiyo neden tehlike diyor ?
kusura bakmayında hile inmiyo neden tehlike diyor ?
sa % 100 vac korumalımı ban yeme riskim nedir vac olarak overwacht zaten belli etmeyeceğim
vac yermıyım ?_
Oyunu açtıktan sonra aç XCSGo yuPİKACHU BAKARMISIN BENDE HACK ACINCA CS GO EXE. ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR NEDEN ? lütfen yardım![]()