Çok Soruluyor Yine Cevaplayalım: Belli etmediğin sürece sıkıntı yoktur. Tabiki sanada bağlı hileye detected iken giresen vac... O yüzden girmeden önce siteye gir bak undetected mı diye.Belli etmez isek VAC riski yoktur dimi ilk defa kullanacağım pişman olmayayım
Eyvallah Kardeşimbende yedim ama normal rekte sıkıntı olmaz giriyorum
HvH ağırdır ow den ban yeme ihtimalin yükselir. Zaten adamlar açar fakat updatelerden sonra bunla uğraştılar hvhyede en kısa sürede el atarlar.xcHvH de açılsın onda aradığım herşey vardı pls HvH'yi de aç. Buna da skinchanger ekle bro be. Ama yinede canın saolsun
Overwatch harici ban yeme durumu yoktur UNDETECTEDben yakalandım bu hileden kullanmayın
Her rapor edildiğimde not tutuyorum :=)rapo sayısına nerden bakıyporsun
Bir örnek vereyim mesela dust 2 oynuyorsun ve dubble door arkasında adam var zıplayarak gir ve adamın tam tersıne git. bakmadan adam sana sıkmaya basladıgında %50 ihtimalle vuramıyorYOK HİÇ BELLİ ETMİYORUM SORUN YOK YANİ LOW GİBİ OYNAYIP VURUYORUM![]()
ayn gifo geliyor kapanıyor !Ekli dosyayı görüntüle 5451böyle bir hata çıkıyor nasıl düzeltebilirim
tamam çözdüm olayıEkli dosyayı görüntüle 5451böyle bir hata çıkıyor nasıl düzeltebilirim
nasıl çözdün pls söyletamam çözdüm olayı
kardeş gdfo geliyor ve hata veriyor sorunu nasıl çözerim?Beyler 2 menü gelmiştir. 1.Ayyware basit olan(Skin yok) kısa zamanda eklenecek. 2.İndigo (Skin var)
iyi oyunlar.
1 veya 2 yi seçmeniz lazım. Muhtemelen 1 veya 2ye basarsanız problem çözülecektir.Ekli dosyayı görüntüle 5453
böyle hata alıp kapanıyor bunun çözümü nedir allahını seven baksın ya
1 veya 2 yi seçmeniz lazım.kardeş gdfo geliyor ve hata veriyor sorunu nasıl çözerim?