Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
XCS:GO Hilesinde AYWARE(1)-INDIGO(2) menüsünden 2 ye basıyorum klavyeden oyun açılıyor sol üstte memoryhackers.org yazısı var ışıklı bir şekilde hileyi çalıştırmak için insert tuşuna basıyorum ve ekran kararıyor ve anında oyun kapanıyor hata vermeden şhift num0 da denedim aynı şekilde böyle bir sorunum var gui silmemi söylemiştiniz bilgisayarın heryerini aradım zaten yok gui Bekliyorum hocam .

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ayware(1) Sürümü çok güzel kesinlikle bir değişiklik yapmayın :) herkes çok memnun

INDIGO (2) Sürümünü çözemedim ben ayarları herşeyi çok karışık bir video tarzı bişe çekilse bence çok güzel olur

Üye
8 HİZMET YILI
XCS:GO Hilesinde AYWARE(1)-INDIGO(2) menüsünden 2 ye basıyorum klavyeden oyun açılıyor sol üstte memoryhackers.org yazısı var ışıklı bir şekilde hileyi çalıştırmak için insert tuşuna basıyorum ve ekran kararıyor ve anında oyun kapanıyor hata vermeden şhift num0 da denedim aynı şekilde böyle bir sorunum var gui silmemi söylemiştiniz bilgisayarın heryerini aradım zaten yok gui Bekliyorum hocam .
Aynısı bende var giriyom indigoya insert basıyom atıyor.

sıkıntı
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
UnDedected olarak görünüyor.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
linkler kırık yeni link ver reklam onayıiçin

Üye
9 HİZMET YILI
insanları kandırmayın vac yemekten korkmayan kullansın istemeyen kullanmasın basit mesela ben vac yedim vacsız serverlerde kullanıyorum

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hilede onay sistemi yapmanıza gerek yoktur arkadaşlar direk giriş yapabilirisiniz.

Üye
10 HİZMET YILI
Hilenin ayware sürmünü 2 haftadır kulanıyorum vac szö konusu değil belli de etmeyin :F

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aga elinize emeğinize sağlık şu güne kadar paralı alıyodum şu an vermeden oynanıyor ve onlardan hiç bir farkı yok helal olsun size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...