Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
ben legit yapabiliyorumda overwatch düşmem ama şans la ne alakası var?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben legit yapabiliyorumda overwatch düşmem ama şans la ne alakası var?
Şans derken bu konudaki hileyi kullanan arkadaşların bazıları Vac yediğini öne sürüyor ama mesela einherjar da 250 saattir bu hileyle oynamış ve Ban yememiş . Sen belli etmem diyorsan sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyunda Olmayan ama Bizi İzliyen Biri Var . GOTV Diye Biri Ara Ara Başkalarınıda İzliyor Ama Oyuncu Listesinde öyle biri yok Kimdir Bu GOTV ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Günde sadece 1 kere girmene gerek yok kardeşim istediğin kadar gir belli etmediğin sürece hgiçbir şey olmaz. Sadece report yediğin zaman aim kullanmamaya calıs ki ben report yediğimde de kullanıyorum :):)
report yedıgımı nerden anlıcam bılmyorum ben sıımı garantıye alyıım cok bellı edıyorum bazen 1 oyunda 9 report yıyebılme sansım var o yuzden 1 kere gıorum sonrası yan carda hılesız gırorum :D

Süper Üye
8 HİZMET YILI
report yedıgımı nerden anlıcam bılmyorum ben sıımı garantıye alyıım cok bellı edıyorum bazen 1 oyunda 9 report yıyebılme sansım var o yuzden 1 kere gıorum sonrası yan carda hılesız gırorum :D

Raporlara bakma gibi bir durum yok biri sizi raporlayıp belirtirse ilk rapor aldığınız zamandan beri Einherjar_ arkadaşımızın dediği üzere bir yere kayıt edersiniz toplam raporlarınızı o şekilde kontrol edersiniz. Zamanla hileyle oynaya oynaya zaten adamların az çok nereden çıkacağını kestiriyor insan alışırsınız yani bu sefer duvar açık olsa dahi legit gibi oynamaya başlıyor, alışıyorsunuz. Önceki mesajlarda zaten bununla ilgili taktikler paylaşmıştı arkadaş onlara göz atabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
:D hmm dogrudur ama belırtmeyenlerıde var :D o yuzden ben garantıye alıyım :D

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi belli etmediğiniz sürece sıkıntı yaşamazsınız arkadaşlar. Gidip duvardan smoke dan adama aim koyarak takip ederseniz,aim ayarlarınızı yüksekte tutup havaya sıkıp hs atarsanız sizin kendi aptallığınızdan ban yersiniz.Gelip buraya vac yedim şu bu demeyin.Yeseniz bile laf edemezsiniz hileyi kullanarak bunu kabul etmiş oluyorsunuz zaten.Ben belki de her oyun report yiyorum özellikle de karşıya Türk geldiyse hs attığınız anda hile olun olmayın report yiyorsunuz zaten.Hile kullanmadan öncede çok report yiyordum fakat sorun yaratmıyor arkadaşlar.5 saat içinde 2 oyun girmeye bakın 5 saatten sonra reportlar yenileniyor. Veya 2 hesap çok bağımlıysanız oyuna.2 maç biriyle 2 maç diğeriyle atın ow düşme ihtimalinizide böylece düşürmüş olursunuz. Burdan tekrardan emeği geçen arkadaşa teşekkür ediyorum.Herkese iyi eğlenceler,İyi Forumlar.

Üye
10 HİZMET YILI
hile çıktığından beri kullanıyorum ban yemedim belli etmezseniz ban yemezsiniz

sıkıntı
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sorunu olan arkadaşlar hiçbir sıkıntı yoktur. Hile hala vac ban tehlikesi olmadan devam ediyor.

Üye
8 HİZMET YILI
calısmıyor ya kafayı yiyecem yokmu yetkili burda?

AYYWARE (1) INDIGO (2) DİYOR CALISTIRINCA TAKILIYOR KALIYOR BÖYLE ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...