Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yapanın ellerine sağlık eğer reklam vs tarzı şekilde para kazanıyorsa bizde destekleriz bu emeği hak ediyor bu tarz reklamları geçelim ki emeklerinin karşılığını bu şekilde alsınlar duyarsız olmayalım lütfen sonuçta bir emek var ...

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile için reklam onayını yapıyorum reklam onayından sonra hilede 1. seçeneği seçiyorum (2. seçenek ram'ı çok kullanıyor bunu da belirteyim :) ) 1. seçeneği seçtikten sonra reklam onayını yapmama rağmen reklam onayı istiyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Üye
8 HİZMET YILI
Düzeltidi mi ? Düzeltiydiyse bi ss alabilir miyiz acaba ?

Düzeltildi beyler . Girebilirsiniz . Resim yenidir . [url=http://hizliresim.com/LbWJGV] [/URL]

Üye
8 HİZMET YILI
Onay dosyası linkine "Üzgünüm... Ulaşmaya Çalıştığınız Dosya Artık Bu Sitede Bulunmuyor... :(" Uyarısı alıyorum lütfen yenileyebilir misiniz ?

ANYWARE (1) - INDIGO (2) Ekranında Takılıyor siteyi yenileyip reklamlara tıkladığım halde değişen bir şey yok yardımcı olur musunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile hala güncel ve undetected mi ?

onay dosyasını yenileyebilir misiniz
aga hileyi kullanıyorsan ne zamandır kullanıyorsun ben de açıcamda biraz yemiyo.. korkuyorum ow de belli etmem ama hilede sıkıntı çıkıcak gibime geliyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Bu seferde kısalt linki gg :) PC'ye format atmıştım nereden indirebilirim tekrar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...