Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile detected oldu mu şu an?:rolleyes:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Valla hile cayır cayır çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. Belli etmeden oynamya çalışın. VAC riski bence yok. Çümkü uzun zamandır kullanıyorum VAC

Çok uzun zamandır kullanıyorum VAC yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vac Ban Yedim Teşşekür Ederim Yani. her maç 19 15 kill alıyorum belli etmiyorm ban yiyiorum böle bişi varmı admin ?
valla bende 25-35 arası vuruyorum ama herhangi bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. tam 2 hafta 1 gün oldu ve rank supreme oldu :D sen düşün ayarlar düşük olsun, wh kullanma seninde az kolun varsa arkası gelir zaten.

Aimtime 10 Aimfov 2 yapabilirsin ben böle kullanıyorum :]
kardeş bu aimtime ne işe yarıyor ya bi onu çözemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hile sonunda save diyince oyundan çıkıyo ve hile olmuyo çözümü nedir ?

Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
vac yiyosak köt olur sadece wh açccam

İlk başta ' VAC ' ne olduğunu anlaman lazım .

''
VAC "Valve Anti-Hile"nin kısaltmasıdır. Kullanıcıların bilgisayarlarında kurulu olan hileleri tespit etmek için kullanılan otomatikleştirilmiş bir sistemdir. Bir kullanıcı tanımlanabilir hile yazılımı kullanan bir bilgisayardan VAC korumalı bir sunucuya bağlanırsa, VAC sistemi kullanıcıyı gelecekte VAC korumalı sunucularda oynamaktan yasaklar.
VAC sistemi hileleri, hile imzalarını kullanarak sağlıklı bir şekilde belirler. Bir oyuncuyu diğer oyuncuya karşı üstün kılacak herhangi bir üçüncü parti değişiklik, hile veya uygun olmayan yazılım olarak sınıflandırılır ve VAC yasaklamasını harekete geçirir. Bu durum, oyunun dinamik bağlantı kütüphaneleri ve çalıştırılabilir dosyaları üzerinde yapılan değişiklikleri de içerir.
Sunucu yöneticileri oyuncuları özel olarak yasaklayabilmesine karşın VAC yasaklaması yapamaz.
''

bu demek ki kendin ' Legit ' ( belli etmeden ) oynarsan ' Owerwatch'a düsme durumun olmaz , fakat ' wallhack ' kulanıp duvardan rakipleri izleyerek ' Prefire ' ( adamın cıktığı gibi vurmak ) atarak oynar isen ve 24 saat içinde 11 report alırsan ' Owerwatcha ' düşersin ve ban yersin.

Hile ' Vac-Ban ' yedirmez . Ama kendinizin oyun şekli sizi ' Owerwatch'tan ban yedirebilir

Arkadaşlar hile detected oldu mu şu an?:rolleyes:

Hile şuanda çalışır durumda. ' Detected ' veya ' Undetected ' yani Hilenin Statüsünü öğrenmek istiyorsan Anasayfada sol kısımda yazar.

İyİ Forumlar.

MemoryHackers Member
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
xcsgo beta isn't loading after i open the csgo

Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
xcsgo beta isn't loading after i open the csgo

Hello i hope i can help you with that issue.

Step 1.
- Start the Loader as Administrator.

Step 2.
- Choose your ' Hack '

Step 3.
- Confirm the ' ad approval '

Step 4.
- Restart your Loader Select your Cheat. After it's loaded Open CS:GO and have Fun.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Daha önce paylaşmıştım ama aramızda yeni arkadaşlar olduğu için ve hilenin legit ve veya güvenilirliğini sorguladıklarını gördüğüm için tekrar paylaşacağım.
Envanteri ve steam cuzdanını paylasmamın nedeni arkadaşın emek verip kodladığı veya yazdığı her neyse ben pek anlamam :D hile''Hack''in becerilebildiğinde ve insan gibi kullanıldığında '' Hilenin bile bir kullanım şekli vardır'' ve gerektiğinde ölmeyi bildiğinizde zararsız oldugunun kanıtıdır bu arkadaslar. Envanteri ve veya oynama saati benimkinden kat kat yukarıda olanlarda olabılır ama muhtemelen her dakikasını hile ile oynayan tek kişi benimdir.
Ama şunuda eklemek istiyorum hile kullananların hepsi bir gün elbet ban yiyecektır :) CS GO aleminde haksız yere ban yiyen arkadaslarımızda dolu bunu kendi gözümle görene kadar inanmamıştım ama varmış oyle birşey :) Envanter 1-35 TL arasıdır. AK 47- M4A1- AWP - Desert Eagle fiyatlarını bilenler az buz bir para olmadığını bilirler. Envanter yaklasık 200 TL hesapta ise 50 TL vardır 250 TL az para değil. Sadece görüntü için yeterli bir para bence...
FORUM KURALLARINA AYKIRI BİRŞEY VAR İSE YORUMUN KALDIRILMASINI İSTİYORUM.
8.jpg9.jpg7.jpg

Son düzenleme:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler csgo beta hilesi bende açılmadı yükleniyor %100 oluyor oyunu açıyorum gelmiyor o hilede skin hilesi var mı csgo pro da yok herhalde bulamadım ben ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...