Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Dün saat 10'dan, 12'ye kadar kullandım. VAC şu an yemedim. Eğer ayarları fulleyip rage, açarsanız, OW'yi yer oturursunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hieyi kullanamıyanlar MemoryHackers Loader`ını yüklesinler ordan kolayca açılıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
reis belli etmezsek rekte vac yemeyiz demi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aimtime ne işe yarıyor bilen varsa cevaplayabilir mi lütfen?

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ya bu hileye kim güncelleme getirdi artık çok belli oluyor çok karışık oldu eski menuyu getirirseniz daha iyi olur en az 10.15 report yedim amk ds.aD.saDS.daSD:SA

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
La tırrekler hile undetected ikide bir sormayın.. Belli ediyorsunuz sonra burda ban yedim diye ağlıyorsunuz aim ayarlarını en düşük yapın. wh yi de açmayın. overwatch yapan birisi olarak wh kullanan kişiler çok belli oluyor. wh açmayınen düşük aim ayarlarında oynayın ban yemezsiniz 1 maçta 40 kill aldığım oluyor ama hala ban yemedim. Hilesiz tek bir oyun girmem. ama ban yemedim wh açmıyorum aim ile oynuyorum. topluluk sunucularında wh açarsam açarım rekabetçi giricekseniz o kadar abartmayın derim ... iyi forumlar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
La tırrekler hile undetected ikide bir sormayın.. Belli ediyorsunuz sonra burda ban yedim diye ağlıyorsunuz aim ayarlarını en düşük yapın. wh yi de açmayın. overwatch yapan birisi olarak wh kullanan kişiler çok belli oluyor. wh açmayınen düşük aim ayarlarında oynayın ban yemezsiniz 1 maçta 40 kill aldığım oluyor ama hala ban yemedim. Hilesiz tek bir oyun girmem. ama ban yemedim wh açmıyorum aim ile oynuyorum. topluluk sunucularında wh açarsam açarım rekabetçi giricekseniz o kadar abartmayın derim ... iyi forumlar
Aynen 40 a 10 gittim bişey olmadı :D Ama yakında olur gibi

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
beyler yaptığım ayarları kayıt edemiyorum yardım

Üye
8 HİZMET YILI
Sen betayımı kullanıyorsun yoksa promu beta bende olmuyor yardımcı olurmusun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynen 40 a 10 gittim bişey olmadı :D Ama yakında olur gibi
Banada olucak ki olsun artık zaten, sıkıldım baya.. Bir gün rage giricem 50 kill alıp banı yicem sıkıldım baya çünkü, hileyle 300 saatim vardır...
Sen betayımı kullanıyorsun yoksa promu beta bende olmuyor yardımcı olurmusun
proyu (xcsgoyo) kullanıyorum kardsim. Benim betada (indigoda) fps düşüşü oluyor ve wallhack de adamlar gözükkmüyor isimleri gözüküyor sadece ayriyetten skin changer falan da var ama pro daha stabil, legit açıyorum sadece fps düşüşü olmadan proda oynuyorum...

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Banada olucak ki olsun artık zaten, sıkıldım baya.. Bir gün rage giricem 50 kill alıp banı yicem sıkıldım baya çünkü, hileyle 300 saatim vardır...

proyu (xcsgoyo) kullanıyorum kardsim. Benim betada (indigoda) fps düşüşü oluyor ve wallhack de adamlar gözükkmüyor isimleri gözüküyor sadece ayriyetten skin changer falan da var ama pro daha stabil, legit açıyorum sadece fps düşüşü olmadan proda oynuyorum...
ben şu betayı açamadım yardım et :D lm2 error diyor :(

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hileyle silverdan global kastim da ee bundan sonra ? :D

Üye
8 HİZMET YILI
CSGO hileleri,CSGO Hilesi,CSGO hile,CSGO hack,CSGO oyun hilesi,CSGO hacks,CSGO Hile 2018,CSGO hileleri 2018

Sürüm: 2.1
Kodlama Dili: C# / C++
Bypass: Gerekmiyor
Log Durumu: Hiçbir Türlü Log Vermiyor
YAPIMCI: Pikachu7 / regalx7

GEREKLI DOSYALAR
.Net Framework 4.6.1 veya daha üstü bir sürüm
Visual Studio Redistributable 2015/2017 x86

:video:

https://memoryhackers.org/styles/smilies/konu/resim.png

1.png

:calis:

Windows 7 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 10 32-64 Bit: Çalışıyor

https://memoryhackers.org/styles/smilies/konu/tus.png

Menü Açma/Kapama : INSERT

:indir:

Download Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
abi nasıl yapıyoruz winden tıkladım yuvarlak dönüyor ama tepki yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...