Kardeşim hile ayarlarını ss alıp atarmısın. ben ayarlama yapamıyorum galiba. aim kullanamıyorum285 saatim var hileyle ve hala ban yemedim öküz gibi belli ederseniz yersiniz tabi biraz kafayı kullanın boş boş yorumlar atmayı bırakın şu sayfaya
vac yedim demek basit bir şey owmu vacmi ikisi farklı bi türlü öğrenemediniz ow yediysen senin suçun wacsa hilenin ama yinede hiles suçlu diyemessin kullanmasaydınBu hile sayesinde vac yedim :/
Misc kısmında save ve load var save basacaksın ayarları yapınca. Tekrar girdiginde aynı kısımdan load dersen ayarların yüklenirbeyler yaptığım ayarları nasıl kayıt edeceğim hakkında bir bilgi verirmisiniz
Ayyware için diyorsan ''Visuals'' kısmı WH kısmıdır.Arkadaşlar wall hack hangisi bulamadım menüde yardımcı olurmusunuz
beta is stack in 100% and not inject when i open the csgo.
Hangi Hileyi kulanıyorsun ona göre yardımcı olmaya çalışırımArkadaşlar wall hack hangisi bulamadım menüde yardımcı olurmusunuz
knk bak save confige tıkladığımda oyun çöküyoMisc kısmında save ve load var save basacaksın ayarları yapınca. Tekrar girdiginde aynı kısımdan load dersen ayarların yüklenir
Hilelerin isminden anlayacağın kadarı ile biri Pro biri daha betada yani tam oturmamış.csgo pro ile beta arasındaki fark ne ? pro ayyware hilesi peki beta ney ?
do you need help with that issue or do u fix it ?beta is stack in 100% and not inject when i open the csgo.
Malesef owerwatch yedikten sorna hesap birdaha acılmaz. Hile ile alakalı bir durum değildir. Kendiniz çok belli etmişsiniz. Çok belli etme durumunda Owerwatcha düşüp oyundan engeleniyorsunuz.Abi owerwatch yedim
Yardım Edin Lütfen
Skin Changer şuanda hilelerde mevcut . Menülere daha dikkatli bakmanı öneririm.bu arada skinchanger gelirse çok güzel olur