siteye atar siteyi kapat sende loaderde yüklenirken acıyor onu siteyi kapattıktan sonra waiting game der zatenhileyi açmaya çalışıyorum siteye geri atıyor
siteye atar siteyi kapat sende loaderde yüklenirken acıyor onu siteyi kapattıktan sonra waiting game der zatenhileyi açmaya çalışıyorum siteye geri atıyor
altaki resimleri deiştir iğrenç ötesi
Rank maçında yanı rekte de rage mi kullandın hileyiBu olayı şahsen denedim ben .
Smurf hesap açıp Rank 2 kasmak için basit eğlence maplarında ' Rage ' ( yani hileyi belli ederek oynadım ) . Ardından 1 Rank maçı girip 1 gün bekledim . Ertesi gün owerwatchdan ban yedim. Yani Raporlar kayit olup oweerwatcha düşmeni sağlıyor Rank maçına girdiğinde.
Rank maçında yanı rekte de rage mi kullandın hileyi
Bilgilendirdiğin için Teşekkürler .. Bunu bilmem iyi oldu..Bu olayı şahsen denedim ben .
Smurf hesap açıp Rank 2 kasmak için basit eğlence maplarında ' Rage ' ( yani hileyi belli ederek oynadım ) . Ardından 1 Rank maçı girip 1 gün bekledim . Ertesi gün owerwatchdan ban yedim. Yani Raporlar kayit olup oweerwatcha düşmeni sağlıyor Rank maçına girdiğinde.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana . İyi forumlar.Bilgilendirdiğin için Teşekkürler .. Bunu bilmem iyi oldu..
beta %100de kalıyor@ofasoz Hilenin içerisinde rank changer mevcut. Lakin sadece görüntüde değiştiriyor bunun farkındasındır muhtemelen.
-Solution
Hileyi beta sürümü olarak başlat
Menüler kısmında bulucaksın.
Overwatch a dikkat et onun dışında sorun yok bizzat ben 1 aydır kullanıyorumvac korumasi varmi ?
Kanka ilk sayfadaki en alt görselde olan panelliyi kullanıyorumHangi Hileyi kulanıyorsun ona göre yardımcı olmaya çalışırım