Üye
hile çok iyi ama 1 hafta ban yedim
sizde hangisi çalışıyorsa onu kullanmanız gerekmektedir.pro olan hangisi hangisini kullanmam gerek
onaylama sistemi dostum.Onaylama sistemini yapmadan hile aktif olmaz.comfirm system ne ya
1 hafta nasıl ban yeniyor benim bildiğim vac veya ow den ban yersen süresiz olarak yasaklanıyorsun.hile çok iyi ama 1 hafta ban yedim
Bu Hileyi 3 aydır kullanıyorum daha hiç ban yemedim Teşekkür Ederim Fakat Bir Sounum var AİM HACK nasıl açılıyor veya nereden açılıyor söylermisiniz
Oyun içerisinde atılırsan veya kendin çıkarsan rekabetçi ve yoldaş banı atılıyor. Onu kastetmiştir.1 hafta nasıl ban yeniyor benim bildiğim vac veya ow den ban yersen süresiz olarak yasaklanıyorsun.
haklısın sanırım onu kastetmiş arkadaş.Oyun içerisinde atılırsan veya kendin çıkarsan rekabetçi ve yoldaş banı atılıyor. Onu kastetmiştir.
Yaklaşık 2 saat kapalı kalacak dostum.Bilmiyoruz.Sunucu ile bağlantı kurulamadı diyor daha dün açıyordu güncellememi var ???
Sen eski cmd ki olanımı kullanıyorsun hala bende onu yeniden buldum kullanıyorsan hala güvenlimi ?Şuan sunucu kapalıymış. Nedenini bilmiyorum bende yakın zamanda dönüş olur sanırım.
Oynanma süresi:447 saat
Report sayısı:217
Sonuç: Legit kullanınca ban yemiyorsun...
Ayyware kullanıcısı.
Dostum loadera eklendi. Loaderda bulunan beta sürüm(Indigo), Pro sürüm ise (Ayyware) olan. Ona göre kullanırsın.Sen eski cmd ki olanımı kullanıyorsun hala bende onu yeniden buldum kullanıyorsan hala güvenlimi ?
Bilgilendirme için teşekkürlerYaklaşık 2 saat kapalı kalacak dostum.Bilmiyoruz.
Eskı cmd yi kullanıyorum evetSen eski cmd ki olanımı kullanıyorsun hala bende onu yeniden buldum kullanıyorsan hala güvenlimi ?
skinler sadece sana gorunur. Sıkıntı olmaz ama twich yayını falan yapıyorsan bunu hava atmak ıcın skın change kullanarak yapmanı tavsıye etmem envanterınde olmadıgını anlayan herkes reportlar steamdanbeyler beta hiç kullanmadım hep pro kullandım, beta da skinleri aktif etsem herhangi bir sıkıntı olur mu? bir de save ettiğimizde cfg yi nereye kaydediyor program acaba?
teşekkürler bir de save dediğimiz cfg nereye kaydediyor program biliyor musun kardes?skinler sadece sana gorunur. Sıkıntı olmaz ama twich yayını falan yapıyorsan bunu hava atmak ıcın skın change kullanarak yapmanı tavsıye etmem envanterınde olmadıgını anlayan herkes reportlar steamdan
İndigo'da cs go dosyası içine kayıt oluyor fakat ayyware de oylemi bilemiyorumteşekkürler bir de save dediğimiz cfg nereye kaydediyor program biliyor musun kardes?
Teşekkürler acaba bu loaderdeki güncellenirken cmd de otomatik olarak güncelleniyormu sonuçta cmd aynı cmd sadece loader e eklenmişEskı cmd yi kullanıyorum evet