Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Beyler ben yeni hesap aldım ve hileyi de güncel bir şekilde kullanayım dedim ama indirdiğimde random isimde Ibt2ho.exe şeklinde indi,önceden csgoboostrap.exe şeklindeydi.
Bağlantı kurulamıyor hatası alıyorum (duyuru okudum) ,Yani indirdiğim dosya doğrumu ve önceki kullandığım eskimiydi ?

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler ben yeni hesap aldım ve hileyi de güncel bir şekilde kullanayım dedim ama indirdiğimde random isimde Ibt2ho.exe şeklinde indi,önceden csgoboostrap.exe şeklindeydi.
Bağlantı kurulamıyor hatası alıyorum (duyuru okudum) ,Yani indirdiğim dosya doğrumu ve önceki kullandığım eskimiydi ?
Doğru kardeşim her indirdiğinde dosya adı değişiyor artık.

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Beyler istiyorsunuz ki hemen herşey olsun , adamlar sizin için bizler için uğraşıyor illa ki olucaktır emekleri görmezden gelip , hile olunca teşekkür eden insanlarsınız bi update geldi diye adamlara bi küfür etmediğiniz kaldı yapmayın beyler
azıcık sabredin illa ki hallederler bu kadar uğraşıyorlar emek verıyorlar sabırlı olunda teşekkür etmesını bilin.

Üye
8 HİZMET YILI
Sunucu yanıt veremiyor hatası alıyorum 2 haftadır sorun yoktu bugun başladı bu sorun.

Üye
8 HİZMET YILI
yeni sürümde sunuca bağlanamadı lütfen tekrar deneyin hatası alıyorum neden acaba

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben Overwatch yapan birisiyim ve sana şöyle söyleyeyim 447 saatım ve 217 edilmiş reportum var 1 dakikası bile normal oynanmadı...
Yani o şekilde yazman yanlış. Hileyi ''hayvan'' gibi kullandım bilmem kaç report yedim ve kıçımın üzerine oturdum diye yazacaksın onu.
Çünkü muhtemelen karşıma bu hileyi kullananlarda geldi ve bazıları gerkçekten insan aşırı kullanıyor. Yani insanın aklına gelmeyecek bir yere saklanıyorum adam gelıp dönüp tak hs yi atıyor. O şekilde kullanırsanız s**** atarlar kardeşim.
İnsanları yanlış yönlendırme... Burada bu hileyi en uzun süre kullanıbilen insanlardan biriyim.
Aslında bu tür konulara erişim kısıtlaması getirilmeli sadece onaylı üyeler görebilmeli ama işte...

Size verilen reportları nereden görüyorsunuz?

Üye
8 HİZMET YILI
Ustam discord sunucusunu da kapatmışsınız korktum başınıza bir şey geldi diye. Kolay gelsin umarım en yakın zamanda online olur hile iyi günler.

Üye
8 HİZMET YILI
Dostum sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor yakın zamanda düzeltirsiniz diye düşünüyorum. Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...