Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Google indir sonra onu varsayılan tarayıcı yap ole oluyor yardımcı olduysam ne mtlu bana
Kardeşim yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim lakin dediklerin saten bende yapılı ve birçok kez tekrarladım. Sorunu halletim ama orda hala kalıyor. Ama sistem 1 den değilde sistem 2 den hallediyorum. Gene de çok teşekkür ederim

Üye
8 HİZMET YILI
Botlarla denediğinde bota hafif yaklaştır fareyi sonra serbest bırak eğer otomatik olarak belirlediğin yere gidiyorsa çalışıyordur. Yavaş olması gerek,eğer sana yeterli gelmiyorsa maintime biraz daha arttır ama tavsiye etmem.
reis bak butun ayarları sonuna kadar acıyorum hıc ıcraat yok
botlara karsı denıyorum olmuyor zaten uzun zamandır kullanıyorum ben bılıyorum nasıl kullanıldıgını ama sorun ne alnamadım hıc tepkı vermıyor hıle

Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
HİLE GİBİ HİLE 6.HAFTAYA HAYIRLISIYLA GİRMİŞ BULUNMAKTAYIM. NOVALARDA SÜRÜNEN BİR KOLSUZKEN ARTIK HER MAÇ 25-35 ARASI VURAN BİR GLOBALİM :):) AİMİ EN DÜŞÜŞTE TUTUP WH Yİ DE BELLİ ETMEDEN OYNUYORUM VE BAN YEMİYORUM. SİZE DE TAVSİYEM AYARLARI HEP 1 DE TUTUN. TİME VE FOV AYARLARI SADECE TARAMALILARDA FOV 2 YAPIN. NEREDEYSE HİÇ BELLİ OLMUYOR DİYEBİLİRİM. SO EZZ WİNLERİNİZ HAYIRLI OLSUN :)
Böyle devam başarılar dileriz .

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile içinde skin changer bulunuyor mu ? Yorumlarda bir arkadaş sadece wallhack felan var demiş. Bide gerekli programlar bende bulunmuyor. Hangi sorunlarla karşılaşırım?

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile içinde skin changer bulunuyor mu ? Yorumlarda bir arkadaş sadece wallhack felan var demiş. Bide gerekli programlar bende bulunmuyor. Hangi sorunlarla karşılaşırım?

Pro sürümünde skin changer yok
Beta da var
Programları yüklemessen veya bilgisayarında yoksa menüler gözükmez veya hiç açılmaz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer hiç ban yememek istiyorsanız sadece Wall hilesini açın adamları takip edin ama onu da aşırı belli etmeyin gerisi sizin kol marifetinize :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beyler beta save dediğimde direk oyundan atıyor kaydedemiyorum neden acaba? bilen biri varsa cevaplayabilir mi?

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Beyler birlikte girmek isteyen özelden yazsın Şuan bekleme süresi var.

Üye
8 HİZMET YILI
ESEA , FACEİT , CEVO vs hile ile girmeyin banlanma riski fazla.
Valla hocam nova 3 ten globala hesap kastım yediğim reportun haddi hesabı yok ama daha hiç bişey yok ortada kullanmasını bilince pek problem olmuyo anticheate hile yakalanmadığı sürece ama faceit geçmiyor işte injectlenmiyor

Üye
8 HİZMET YILI
Hilede sıkıntı mı var hocam açıyorsun en az 5 dakka geçiyor sonra açılıyor daha sonra seçince sürümü hata veriyor ?

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba beyler bunun ayarı nasıl yapılıyor vidoe baktım birşey anlamadım ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende Olmuyor site bekleniyor diyor siteye giriş yapsam bile

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
16-17 tane reka girdim hile ile hiçbirşey olmadı belli etmeyin yeter şuan 7 gün banım vardı 1 gün kaldı

Taylan Bu Arada RamDisk Adlı Program Pcnde 1 gblik başka bir flash oluşturur onu kullanabilirsin bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...