Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim oyundan mı anlamıyorsun ben mi yanlış görüyorum.Ow tarafından ben yemişsin.Profilnide OW BAN yazmaz. Vac yazar.VAC ban riski hala yok ben kullanıyorum yesem ben yerim.OW dan ban yemizsin. Vac banla OW ban ın arasında asırlık fark var.
Neyse Tamam da birşey diyeceğim Aim Çok Kötü gram çalışmıyor veya ben yapamıyorum güncelleme gelicek mi ?

Üye
8 HİZMET YILI
beta çalışıyor fakat pro ile girdiğimde menüyü açamıyorum sadece oyna ayarlar kısmına geldiğimde 2. bir fare imleci gözüküyor onun dışında menüden eser yok.

Üye
8 HİZMET YILI
Siteyi Kötülemiyorum Kardeşim Vac Ban Riski yok falan yazıldı da ondan dedim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bugün ban yedim 4 gün kullandım hileyi zaten ban yedim kanıtı burada farklı bir hile kullanmadım zaten diğerlerinden şüpheliydim. Sadece MemoryHackers Kullandım ve ban yedim bunu dile getirmek istedim.

kardeş OW ban yemişsin vac yeseydin böyle yazardı sende oyun yasağı yazıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
8 HİZMET YILI
beyler kullanımı hakkında yardımcı olabilecek var mı nasıl kuruyoruz

Üye
8 HİZMET YILI
Oturum kontrol ediliyor diyor ama başka bişey demiyor yardımcı olabilecek var mı ?

Üye
8 HİZMET YILI
Merhabalar bu hilenin youtubeya videosunu çekebilirmiyim adminler

Üye
8 HİZMET YILI
Lütfen rica ediyorum adminler görün artık yardımcı olun bana beta sürümüm ne yaptıysam açılmıyor 100de 100 de kalıyor her yolu dneedım panelde açılmıyor yardımm

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oturum kontrol ediliyor diyor ama başka bişey demiyor yardımcı olabilecek var mı ?
https://memoryhackers.org/konular/memoryui-sistem-1-nasil-yapilir.29143/
attığım konudaki videoyu izleyip adımları uygulamanız gerekir.
Şayet olmaz ise System II tıklayın.Waiting For Ads ekranı gelicektir.Üyeliğinizle siteye giriş yapın.Sonrasında ise,sitenin anasayfasında reklama tıklayın.Tıkladıktan sonra,cmd ekranını ve tarayıcınızı kapatın.Tekrardan System II ye tıklayın.Login Success der ise onay tamamlandı ekranı gelicektir.
Lütfen rica ediyorum adminler görün artık yardımcı olun bana beta sürümüm ne yaptıysam açılmıyor 100de 100 de kalıyor her yolu dneedım panelde açılmıyor yardımm
beta sürümü açılmıyorsa pro sürümünü deneyiniz.

Üye
8 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/memoryui-sistem-1-nasil-yapilir.29143/
attığım konudaki videoyu izleyip adımları uygulamanız gerekir.
Şayet olmaz ise System II tıklayın.Waiting For comfirm system ekranı gelicektir.Üyeliğinizle siteye giriş yapın.Sonrasında ise,sitenin anasayfasında onay sistemia tıklayın.Tıkladıktan sonra,cmd ekranını ve tarayıcınızı kapatın.Tekrardan System II ye tıklayın.Login Success der ise onay tamamlandı ekranı gelicektir.

beta sürümü açılmıyorsa pro sürümünü deneyiniz.
pro açılıyor ama skin changer yok o yüzden istiyorum betayı yardımcı olursan sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
onay sistemi geçme şeysi nerde
Loader varsa elinizde yönetici olarak çalıştırın , oynamak istediğiniz oyunu secip Loadlayın.Yapmadıysanız System I , System II onay sistemi gelicektir.Yaptıysanız sonraki güncellemede yapmanız gerekmektedir.

Üye
10 HİZMET YILI
Bu ayarları kaydedemiyor muyuz? Kaydetmeye çalıştığımda oyundan atıyor her seferinde ayarlamam gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu ayarları kaydedemiyor muyuz? Kaydetmeye çalıştığımda oyundan atıyor her seferinde ayarlamam gerekiyor.
Daha önce ayarlamış olduğunuz ayarları Pro sürümünde Misc kısmından Load tıklatıp ayarlamış olduğunuz ayarları yükleyebilirsiniz.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Daha önce ayarlamış olduğunuz ayarları Pro sürümünde Misc kısmından Load tıklatıp ayarlamış olduğunuz ayarları yükleyebilirsiniz.
Hayır öyle bir şey olmuyor. Orası tıklanmıyor gibi bir şey.

Bu arada cs go beta hackinde nasıl olur da aimbot kısmında silent aim koymazsınız :( o hackin her tarafı pro sürümündekinden güzel fakat aimbot kısmı çöp.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hayır öyle bir şey olmuyor. Orası tıklanmıyor gibi bir şey.
Ya ben yapıyorum nasıl olmuyor ? Beta yani İndigo'da save load calısmıyor galiba oyle biliyorum. Ama Pro yanı Ayyware'de misc kısmındaki save ve load calısıyor. (Ayyware kullanıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...