overwatch yeme olasılığı varmı?
onay sistemi onay veriyor dostum.Hileler onay sistemi onayı veriyor mu şuan?
evet aktif bir şekilde çalışıyor.arkadaşalr şu anda çalışıyormu ?
Hileyi cs actıktan sonra açmerhaba bişe sorucam ben hileyi aktif ettikten sonra oynuyoruym normalde kendi sunucumda rankda değil sonra pc mi kaldırmıyor artık bilmiyorum ama beni csden atıyor ama hilesiz csgoyu oynadıgımda bişe olmuyo normal oynuyorum hiledemi sorun var yoksa pcde mi söylermisiniz
onay sistemini yaptığınız takdirde mi yok yoksa yapmadığınız takdirde mi biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz ?ya onay sistemi onayı yoki yardım edermisiniz
betada mı sorun proda mı ? betadaysa pro sürümünü deneyiniz lütfen.ben insert tuşuna bastığım zaman hack açılmıyor hemen cevap verin abi lütfen
Malesef yeni hesap albeyler bu gün 3 4 el arkadaşımla yoldaş oynadık hileyi en kısık şekilde kullandım pc yi kapattım 5 saat sonra fln açtım overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı die mesaj geldi hesabı kurtarma şansım varmı varsa yazarmısınız
BEYLER Bİ CEVAP VERSENİZ SÜPER OLCAK
Hesabı kurtarma şansın yok denecek kadar az yani hiç ugrasma. Geçmiş olsun demek ki en kısık ayarda değilmişbeyler bu gün 3 4 el arkadaşımla yoldaş oynadık hileyi en kısık şekilde kullandım pc yi kapattım 5 saat sonra fln açtım overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı die mesaj geldi hesabı kurtarma şansım varmı varsa yazarmısınız
BEYLER Bİ CEVAP VERSENİZ SÜPER OLCAK
Hangi sürümü kulanıyorsun ? betamı yoksa pro mu ?ben insert tuşuna bastığım zaman hack açılmıyor hemen cevap verin abi lütfen