Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
oyunu kapat steamden çık pcyi yeniden başlat oyuna gir aç betayı devam et yoluna bunları denemeden yazmayın lütfen

Üye
8 HİZMET YILI
Abi hile için sağol efsane şu rainbow hande bayıldım efso bir şey :D 2 gündür kullanıyorum vac korumasız swlerde takılıyorum çokta belli etmiyorum zevkli oluyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu betada ki Loader kısmının kapanması biraz uğraştırıyor. Bunun için 10-15 defa denediğim rahatlıkla olmuştur. Oyunu açıp hileyi öyle açıyorum. O olmuyor ilk hileyi açıyorum sonra oyunu. Böyle böyle deniyorum. Elbet oluyor ama biraz uğraştırıyor tabii ki.

Ek olaraktan belirtmek istiyorum ki bu beta sürümü ve proda hile açılmasında sorun yaşayan bir çok arkadaşlar var. Rica ediyorum hiledeki bu problemi düzeltip, hile kullanmak isteyen arkadaşlar rahatlıkla girebilsin. Kendimde dahil. :D

Üye
9 HİZMET YILI
proda ayarları 5 kadar düşürdüm ama kendi video mu izleyince aim kayması her türlü belli oluyor var mı bi fikri olan

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yazı hala silinmedi

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba.Hıle oyun ıcerısınde acılmıyor oyun hatası alıyorum sorunun cozumu var mı?

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
@NiGHTHaWK knk betada oyun çöküyor 2 de bir lütfen bunu düzeltin lütfenn (skin changer yüzünden olduğunu düşünüyorum çünkü skinler birbirine giriyor ve ondan sonra oyun çöküyor.)

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar rütbem nova 4 fakat sürekli hile gelmesi sebebiyle çıldırmış bulunmaktayım bu hileyi sitenzde bir haftadır süzdüm araştırdım vac riski yok diyorsunuz cidden kullanmak istiyorum ama bir yandan da şüpheliyim biri beni rahatlatsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...