ne oluyor bu cmd olayı ?Sen hala cmd ile devam ediyorsun dimi![]()
Eskiden loader şeklinde değil cmd ekranından başlatılıyordu hile.ne oluyor bu cmd olayı ?
evet aktif bir şekilde çalışıyorArkadaşlar şuan çalışıyormu ?
Teşekkürlerevet aktif bir şekilde çalışıyor
ts adresimize gelip destek talep edebilirsinizbende acılmıyor hileye tıklıyorum csgo proyu seciyorum yukle diyorum ve ole kalıyor yardım
O kadar nasıl kasabiliyorsunuzÇok sağ olun baya yardımı oldu. <3 MEMORY AİLESİ <3 (NOT:Hile yapmaya başlamadan önce mg2 dim 1 aydır kullanıyorum 5 rank atlattı global olcam az kaldı <3)
Ekli dosyayı görüntüle 6618
takımım var ve belli etmiyorum kendi yeteneğim ve wh birleşince efsane bişey çıktı ortaya kasıyorum şuanda istersen beraber oynayabilirizO kadar nasıl kasabiliyorsunuztakım var mı ? çünkü genelde karşıma hile gibi adamlar geliyor. Rank mge
beta calısmıyorsa pro sürümünü deneyiniz lütfen.Aga Ama XCsgoBeta Çalışmıyor O He Olacak![]()
ayarlayı atabilirmisin aimmi kullanıyorsun ne kullanıyorsun ayarları kaç atarsan sevinirim bende belli etmeye çalışıyorum ama tutamıyorum kendimiÇok sağ olun baya yardımı oldu. <3 MEMORY AİLESİ <3 (NOT:Hile yapmaya başlamadan önce mg2 dim 1 aydır kullanıyorum 5 rank atlattı global olcam az kaldı <3)
Ekli dosyayı görüntüle 6618