Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
hala çalışıyor aim açmayın sadece wall açın belli etmezsiniz.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
takımım var ve belli etmiyorum kendi yeteneğim ve wh birleşince efsane bişey çıktı ortaya kasıyorum şuanda istersen beraber oynayabiliriz
Özelden atarmısın steam linkini

Ohh sonunda kalkmış yazı teşekkürler :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben bu yeni loaderi nasıl kullanıcam ve tam olarak kullanışı nasıl 2 tane var hangisini seçicem ve ayarları ne yapmalıyım ??

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sadece sol üstteki yazı kaldırılmıştır.
Ben bu yeni loaderi nasıl kullanıcam ve tam olarak kullanışı nasıl 2 tane var hangisini seçicem ve ayarları ne yapmalıyım ??
Şu konuya bakmalısınız ; https://memoryhackers.org/konular/memoryui-sistem-1-nasil-yapilir.29143/
Eğer olmazsa , System II tıklatın.Waiting for ads(cmd ekranı) açılacaktır.Siteye üyeliğinizle giriş yapın.Ardından açılan reklama tıklayın.Sonrasında,cmd ekranını ve tarayıcınızı kapatın.Tekrardan System II tıklatın login success dediği zaman işlem tamamlanmış olucaktır.Açılan sayfaları ve tekrardan loaderı yönetici olarak çalıştırın.Açıldıktan sonrasında ise oyunu seçip loadlayın ve oyuna girin.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aga soldaki yazı kalkmamış hala memoryhackers.org yazıyoğ

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ben hile ile giriş yapmaya çalıştığımda valve anti hile izmalı değil hatası veriyor

Üye
8 HİZMET YILI
abi beta ve pro surumunu ıkısınıde denedım hıle menu gelmıyor ıns tusuna basıyorum acılmıyor yarıdımcı olurmusnuuz

Üye
8 HİZMET YILI
hile aslında güzel iyide calışıyor ama kullanmaya başladıgım günden beri botlarla veya hilesiz rekabetci giriyorum bana hilenizi nasıl kullanıp belli etmediğinizi ve hangi ayarlarda hileyi kullandığınızı yazarmısınız

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sürüm burda 2.1 ama loader de 1.0 vvac yemem dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...