Beyler hile güncellenmiş anladığım kadarıyla ama bende bundan bi önceki sürüm olan Xcsgo.Bootstrap dosyalı uzantı var Cmd ile açılıp 1-Ayyware 2-Indıgo yazan still.Bu hile artık yakalanıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
kardeşim mumlock açıktır .dabi beta ve pro surumunu ıkısınıde denedım hıle menu gelmıyor ıns tusuna basıyorum acılmıyor yarıdımcı olurmusnuuz
kapalı o kadarda mal degılızkardeşim mumlock açıktır .d
shift + 0 ile açıyom benkapalı o kadarda mal degılız
sorununuz varsa mh.ts3self.com Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.çalışmıyor
adresse gitim eror veriyorsorununuz varsa mh.ts3self.com Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.
Pro sürümünde açıldıktan sonra Visuals tıklatın Box açın ve yukardaki Enable butonuna tıklatın.Adamların yerini görünecektir.wal hack nasıl acazz yada wal warmı
beta : 1-Ayyware pro : indigo . Şöyle izah etmek gerekirse betada skin hack var , proda hersey varBeta ile Pro arasında ne fark var ?
Lütfen yardım edin konu açamıyorum ve reklam onayında hata çıkıyor reklam onayı için reklama tıkladığımda yeni site açılıyor ve sitede sayılar yazıyor sayıların yanında da not match falan yardımmmmTeşekkürler
bana yardım eder misin mesaj kutusundan ulaşıp lütfen?CSGO proya da skin channer gelsin ..![]()
yapabildinmi kardeşimkapalı o kadarda mal degılız
SHİFT+0 la dene bideben hile menuyu acamadım ıns tusuna basıyorum acılmıyor numlock kapalı acılmıyor başka bir tuslamı acılıyor admın yardım