Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sorun nedir beyler ilgilenebilirim

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
623 saat bansız oynadım hvh de fulledim ow dan ban yedim vac ban sıkıntısı yok eğer belli edersin nanay beta çalışmıyor bu arada

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende pro çalışmayu durduruyordu beta açılıyordu şimdide beta bozuk

Üye
8 HİZMET YILI
Abi arşiv tanımlanamıyor veya arşiv hatalı diyor bana

nasıl çözerimm

hızlı

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
NiGHTHaWK kardeşim bu betaya girdigimde rekabetci atarken 10 a 7 diyelim maç oyun çöküyor skin changer den mi neyden anlayamadım bı yardım olurmusun yani oyundan atıyor cs.go oyunu durdurdu dıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
NiGHTHaWK cs.goexe çalışmayı durdurdu dıyor hacım bi 30 35 dk oyunda durunca bi çözümü varmı
Steam üzerinden csgo.exe uygulamasına sağ tıklatıp Özellikler tıklayın.Ardından, Uyumluluk kısmına gelin.En üst kısımda uyumluluk modunu Windows XP (Service Pack 2) yapın.Ayriyetten en altta "Bu uygulamayı yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.Ayarların kaydolması için uygula tamam diyin.Yapacağınız ilk aşama;beta sürümünde ise ilk oyunu açıp sonra hileden oyunu seçip loadlayın.Proda ise ilk loadlayıp sonra oyunu açınız.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
tamam dostum bi deniyeyim genelde boyle el başlarında silah alırken bi takılma oluyor sonra 2 3 salise oyun ılerlıyor goruyorum ılerledıgını 2 3 salise sonra takılıyor ve csgo.exe calısmayı durdurdu dıyor dedıklerınızı bi yapayım

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beta yeniden çalışır durumdamı https://memoryhackers.org/members/451951/

Steam üzerinden csgo.exe uygulamasına sağ tıklatıp Özellikler tıklayın.Ardından, Uyumluluk kısmına gelin.En üst kısımda uyumluluk modunu Windows XP (Service Pack 2) yapın.Ayriyetten en altta "Bu uygulamayı yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.Ayarların kaydolması için uygula tamam diyin.Yapacağınız ilk aşama;beta sürümünde ise ilk oyunu açıp sonra hileden oyunu seçip loadlayın.Proda ise ilk loadlayıp sonra oyunu açınız.
beta çalışıyormu

Üye
9 HİZMET YILI
Muhteşem Olmuş.Ellerinize Sağlık.Bizim Ülkedende Böyle Coderlar Çıkması Hoş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...