Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
@kadirhandrvsglu Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.nasıl çalışmaktadadır ustam maalesef çalışmıyor şuan
mh.ts3self.com
Son düzenleme:
@kadirhandrvsglu Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.nasıl çalışmaktadadır ustam maalesef çalışmıyor şuan
denedim kanka, klasör actim oraya attim, yonetici olarak calistirdim, ama yinede degisik bisey aciliyor.Arkadaşlar loaderi rar da açmaya çalışıyorsanız açılmaz. Rardan çıkartıp bir klasöre atın ondan sonra açmayı deneyin.
gençler 1. sayfadaki linkden indiriyorum ama herhangi bir tepki gelmiyor
bi de beta hangisi pro hangisi ben anlamadım. bi arkadaş yardım etsin lütfen?
Loader çalışıyor dostum.LOADER ÇALIŞMIYOR 15.5.2018!
Loader çalışıyor dostum.Anasayfasındakinden indirmeye çalışıyorsanız o çalışmıyor doğru.CALISMIYOR.. DESTEK TALEP YAZMAYI BIRAK.. CALISMIYO KARDES
denedim olmuyorArkadaşlar loaderi rar da açmaya çalışıyorsanız açılmaz. Rardan çıkartıp bir klasöre atın ondan sonra açmayı deneyin.
oldu mu ?Eyw Elien Sağlık
aynen banada ayni bu geliyor , baska da bisey yok.
Hileyi loadlayıp oyuna girmeniz gerekmektedir.aynen banada ayni bu geliyor , baska da bisey yok.
oyuna girmeniz gerekmektedir.Loaderde Waiting For Game diyor fakat açmıyor bu arada Author : DwordTeam DEDİĞİM GİBİ LOADERDE TAKILIYOR %100 DE
Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.abi win 10 da açılmıyo hile çözümü nedir defender da kapalı
aynen maç sonu mouse u ters çeviriyorum sorun çözülüyo@Pikachu7 Raund sonlarında oyun bittiği zaman ekran hareket etmemesi gerekirken, hile açık olduğu zaman mouse ile hareket ediyor onu çözebilme şansın var mı?