hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
en kısa zamanda düzeltilecektir.kardeşim betada memoryhackers.org yazısını kaldırın lütfen internet kafede oynamak zorundayım o gözükünce sıkıntı oluyor admin gör lütfen
1-)İlk oyunu açıp sonra loadlamanız gerekmektedir.beyler ben wındows 10 kullanıyorum ve beta %100 de kalıyor forumu cok okudum ama yanıtı bulamadım yardım pls
http://steamcommunity.com/profiles/76561198343352241/hesap linkini atarmısın
vac değildir o ow banıdır steam profilini at
hayırlı olsunbu arada hiç çaktırmadım haberiniz olsun yine de vac atıyor ow felan atmıyor no aimbot supreme den düşmüş birisi olarak söylüyorum iyi günler
![]()
maç geçmişlerimi saatlerdir arkadaşlarla izliyorum fakat nafile hile ban atıyor report alsak bileEkli dosyayı görüntüle 6843
Geçmiş olsun. Ama OW da belli etmediğin sürece ban yemezsin.
şu anda bende XCSGO BETA enjekte olmuyor %100 de kalıyor.sorunsuz çalışıyor
hayırlı olsunbu arada hiç çaktırmadım haberiniz olsun yine de vac atıyor ow felan atmıyor no aimbot supreme den düşmüş birisi olarak söylüyorum iyi günler
![]()
galiba sende cs go yokkafanmı güzel ow filan atmıyor diyorsun "overwatch" yemişin
Tamam işte hileyi belli etmişin ki yemişin dostum. Ben 300+ reportum vargaliba sende cs go yokve hiç oynanamamışsın ow tarafından izlenip suçlu bulunmuşsunuz diyor türkçesi
![]()
i dont know xDTamam işte hileyi belli etmişin ki yemişin dostum. Ben 300+ reportum var
sen yanlış anlamışın vac ile overwatch karıştırıyorsuni dont know xD
overwatch diyorhayırlı olsunbu arada hiç çaktırmadım haberiniz olsun yine de vac atıyor ow felan atmıyor no aimbot supreme den düşmüş birisi olarak söylüyorum iyi günler
![]()