Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hayırlı olsun :D bu arada hiç çaktırmadım haberiniz olsun yine de vac atıyor ow felan atmıyor no aimbot supreme den düşmüş birisi olarak söylüyorum iyi günler :)

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    57.7 KB · Görüntüleme: 112
Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim betada memoryhackers.org yazısını kaldırın lütfen internet kafede oynamak zorundayım o gözükünce sıkıntı oluyor admin gör lütfen
en kısa zamanda düzeltilecektir.
beyler ben wındows 10 kullanıyorum ve beta %100 de kalıyor forumu cok okudum ama yanıtı bulamadım yardım pls
1-)İlk oyunu açıp sonra loadlamanız gerekmektedir.
2-)Ya da ilk hileyi loadlayıp sonra oyunu açabilirsiniz.

Üye
8 HİZMET YILI
Eski Hilede Sıkıntı Yoktu ama şunu söylim direk VAC BAN yedim uzun süredir eski hileyi kullanıyordum sıkıtı yoktu ama bu sıkıntı sistem direk görüyor bilginize kullanmayın 2 Hesabımda Ban yedi gitti belli etme falan değil yani Isınma Maçında Direk SUNUCU dan Yasaklandım o kadar sıkıntılı bir hile olmuş yani. Ama eski hile gerçekten sıkıntısız dı onuda belirteyim

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler dikkatli kullanın zaten ban riski var elbet her hilede fakat bide oyun paralı hiç riske girmeyin yok ben zenginim diyorsanız buyurun :)))

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hayırlı olsun :D bu arada hiç çaktırmadım haberiniz olsun yine de vac atıyor ow felan atmıyor no aimbot supreme den düşmüş birisi olarak söylüyorum iyi günler :)
:D kafanmı güzel ow filan atmıyor diyorsun "overwatch" yemişin

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle sa şimdi hileyi uzun süredir kullanıyorum ama sürekli windows defender kapatmak istemiyorum çünkü unutuyorum bazen kapalı kalıyor hileyi windows defender den izin versem bir sıkıntı çıkar mı

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yaklaşık 1-1.5 ay hile ile oynadım 3 level olduktan 2 3 gün sonra lem'e kadar çıktım 1 günde 11 tane rapor yediğimi düşünmüyorum üstelik belli etmediğime inanıyorum 1-1.5 hafta hiç rekabetci girmedim sadece toplulukta oynamama rağmen az önce ow ban yedim.
ne kadar çok gizlerseniz gizleyin illaki ban yiyorsunuz kurtuluşunuz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...