Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Evet vac atmaya başladı hile kullanmamanızı öneririm
i think you show too much like you use aimbot and kill them all with headEvet vac atmaya başladı hile kullanmamanızı öneririm
i think its undetected just dont show too muchi think you show too much like you use aimbot and kill them all with head
attım parasını geldiimiban yeme riski çok yüksek belli etmeden 1 kişi bile report etse vac ban parasını vercenizmi oyunuz sizin en iyi hilenizi zulaydı onu zar zor çökerttiler csgoda öyle olsa olmazmı
hayırlı olsunbu arada hiç çaktırmadım haberiniz olsun yine de vac atıyor ow felan atmıyor no aimbot supreme den düşmüş birisi olarak söylüyorum iyi günler
![]()
Yine gecmiş olsun ama cs go oyunundan owerwatch tarafından kalıcı olarak yasaklandınız diyor vac demiyor ki galiba owerwatch e düştün ve yakalandın steam profilinde vac mı yazıyor oyun yasagı mı
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.program onay sistemi onayını yapmama rağmen açılmıyo sebebi nedir bunun?
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com
yetkililere nasıl ulaşabilirim ts üzerinden?Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com
betayı nasıl açıyorsun dostumbeta da cfg oluşturamıyorum haliyle ayarlar da kayıt olmuyor bakar mısınız
çoğu kişiyo öyle oldu direk mi atıyor acaba artık 1 saat toplulukta oynadım sadece 2 hafta rek girmedim attı oyundan ow ban yedim.1 saat önce sunucudan attı ve ow ban yedim. ısınmadan attı direk. Merak ettiğim hile artık direk ban mı attırıyor. ona göre kullanalım.