Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
abi bi açıkla ala bilirmiyim sistem direkmi ban atıyo yoksa ow düşüpmü atıyolar ona göre açıkcam 648 saati çöpe atmak istemiyorum
önceden hiç yaklanmadım o kadar proyum D: asd
fghkj

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aga 2 hesap ow ban yedi direk oyundan atıp birine 1 aydır girmiyodum bile 2 . maçta ow ban yedi sıkıntı mı var hile de

Üye
8 HİZMET YILI
Hile Suan Da Ban mı Attırıyor Vac Veya OW Bunun Bi Bilgisini Alsak. Sabah OW dan ban yedim. Yeni Hesap aldım hileyi kullansam gene ban atıcak mı atmıycak mı. Direk Ban atıyorsa hiç açmıycam yenı hesapta

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile Suan Da Ban mı Attırıyor Vac Veya OW Bunun Bi Bilgisini Alsak. Sabah OW dan ban yedim. Yeni Hesap aldım hileyi kullansam gene ban atıcak mı atmıycak mı. Direk Ban atıyorsa hiç açmıycam yenı hesapta
Vac ban atmıyor şuan tespit edilmedi 3 haftadır kullanıyorum sakince belli etmeden oyna bir şey olmaz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aynen sabah bende yedim ow den wallhack acmayın sakın kesin belli ediyorsunuz aim main taim kesinlikle 1 olsun hatta aimleri felan acmanızada gerek yok bence sadece chams glow yeterlı olucaktır size ek katkısı olucaktır

Üye
9 HİZMET YILI
Desen(skin) hack gelecek mi ? Yaparsanız bunlarla birlikte çok güzel olur. Lütfen yapınnn

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ben de 2 ay kullanıp ban yedim. bu aralar çok kişi ban yedi ama hepsi oyun yasaklaması vac değil. o yüzden hileye bok atmayalım lütfen. 2 ay kullanıp nova 3 den globale çıktım gayet de tadını aldım. hırsıma yenik düşüp ssg aimini hsye alıp fovu 3 yaptım ve ow ban yedim.

Üye
9 HİZMET YILI
3-4 aydır kullanıyorum şu ban yorumlarından sonra 2 gündür girmiyorum beraber oynadığım 3 arkadaş ower banı yedi o yüzden şüphe çekmek istemiyorum mümkünse sizde birkaç gün oyuna girmeyin...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30.3 KB · Görüntüleme: 100
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bazı hilelerde ow düşmemek için 24 saatte 2 maç atıp 5 pre girin deniyorda garantilemek için

bunda 24 saatte 5 6 maç atıp belli etmeden oynasak sıkıntı olurmu veya presiz

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar neden ow ban yiyosunuz açıklayayım siz oyundayken rekdeyken 5_6 kez report yiyince sistem otomatik olarak tarıyor ve overwatch ban yiyosunuz vac farklı bişey vac banı daha hileyi kullanmadan yersiniz ama 5-6 kez report yersiniz geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...