Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
overwatchtan ban yedim 3-4 gün hiç girmemiştim demek ki önceki maçlardan biri yüzünden ban yedim.

Üye
8 HİZMET YILI
van oyun oturumunuzu doğrulayama hatası alıyorum çözümü nedir ?

Üye
8 HİZMET YILI
hile açılmıyor nasıl ayarlıcam biri yardımcı olabilir mi lütfen ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
vac yedim buguns sizin hilenizi kullanarak hemde maçtayken ?

Üye
8 HİZMET YILI
Yeni bir hesap alman lazım oyuna devam etmek istiyorsan, ve alırsan bir kaç gün hile ile oynama.[/QUOTE]
kaç gün hileyle oynamıcam

son gelen vacnet update'i ile gelmiş olabilir bir kaç gün kullanmamanda fayda var.

Yeni bir hesap alman lazım oyuna devam etmek istiyorsan, ve alırsan bir kaç gün hile ile oynama.
kaç gün

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
20180521032750_1.jpg

Bir gün bunun olacağı kesindi zaten. 700 saate yakın bu hile ile oynamış biri olarak söyleyeceğim 2 3 şey var sadece.
1. Hileyi yapanların eline sağlık teşekkür ediyorum cidden çoğu ücretli hilelerin üstünde bir hile KESİNLİKLE VALVE ANTİ CHEAT SİSTEMİ TARAFINDAN BAN YEMİYORSUNUZ. Kimse kimseyi kandırmasın.
2. Aim kullanmamanızı tavsiye ederim çünkü aiminiz kayıyor kilitlenmeye calıstıgı için sanırım ve muhtemelen ben bu yüzden ban yedim hatta eminim diye bilirim. Sadece WH kullanın
3. Yakın zamanda askere gidiyorum iyi idare etti. Bu arada 500 TL +- 50 TL envanterde çöp oldu bu tamamen benim hatam hileyi açtıgım accountta envanter dizmemeliydim. Asla envanter dizmeyin :)
Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar
( ASLA UNUTMAYIN HİLE KULLANAN HERKES BİRGÜN ÖYLE YADA BÖYLE ''BAN'' YER :) )

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu arada hile güzel hoş ban yemiyoruz falan ama şunu gördüm hileyle girdiğimde ban yememek için gizlemem lazım doğal olarak ban yemek istemediğim için çok güzel gizlemeye çalışıyorum ama ban yedikten sonra farkettim ki hile yokken daha güzel oynuyorum çünkü ortada gizlencek bişey yok.

Üye
8 HİZMET YILI
bu arada hile güzel hoş ban yemiyoruz falan ama şunu gördüm hileyle girdiğimde ban yememek için gizlemem lazım doğal olarak ban yemek istemediğim için çok güzel gizlemeye çalışıyorum ama ban yedikten sonra farkettim ki hile yokken daha güzel oynuyorum çünkü ortada gizlencek bişey yok.
ooo Kirito Asuna

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
güzel hile ama banlıyım mlsf.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Adminler tam bir aciklama yapsaniz kullansak mi ? kullanmasak mi ? @Pikachu7 @CauS
Screenshot_20180521-165000~2.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...