Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile Fix mi yedi Hile aktifken oyundan atıyor Hila ile oyun aynı anda çalışmıyor yenı guncellemeden sonra oldu

Üye
8 HİZMET YILI
An itibari ile vac ban yedim bir kere açmıştım oda yeni hesabımdı ilk maç açmıştım birdaha açmadım. üstüne 10 maç attım vac ban yedim. Vac ban sistemine yeni bir güncelleme gelmişti sanırım bu hile ona neden oldu. GGhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198834177151/

Üye
10 HİZMET YILI
Rekabetçi bile girmediğim halde VAC Ban yedim Overwatch dan? Rekabetçi, ölüm maçı hiç girmedim hileyi açtığımdan beri. Sadece topluluk sunucusunda oynadım ve overwatch banı yedim. Umarım açılır :(

Üye
8 HİZMET YILI
Şuan'da VAC yiyenlerin sayısı artıyor. Kullanmaya devam etmelimiyiz ?

Üye
9 HİZMET YILI
ya akrdeşim OW yiyip vac yedik diye ağlamayın ow yasaklarda profilde vac olarak gözüküyor zaten fulluyorsunuz her şeyi gaza gelip yiyorsunuz ow yi sonra burda hile fix yedi bilmem ne eğer hilede vac riski olsa 2 kişi yemez hep beraber kullanan herkez yer iyi günler hile aktif

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Vac yiyenler nasil yedi anlamadim butun herkesin yemesi gerekir

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vac ban yedim inanamıyorum hemen durdurun hileyi patır patır banlanıyoruz 50 tl lik hesap gitti vac ban yemiyorduk hani herzamanki gibi xcsgo ya loader den girdim son sürümdü zaten loaderde sorunzsuz güncellemede gelmedi oyuna girdim loader yüklenmedi ertesi günkü manzara bu
RDLa2j.jpg

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Vac şikayetlerinden dolayı loaderde hile beta teste alınıp konu kilitlenmiştir. Hile şuan ban teste alınmıştır, eğer ban atıyorsa fix kaldırılıp güncellenecektir. Sabrınız için teşekkür ederim.

Üye
8 HİZMET YILI
hile şuanda loaderda XCSGO Experimental olarak gözüküyor yani düzeltildimi girdiğimizde vac yemeyiz dimi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Usta şimdi güncelleme geldi ya bu hileye tekrardan nasıl kullanıcağımızı anlatır mısınız ? bide hile ayarı önerebilir misiniz ? belli etmemek için şuan hile ile dmg oldum :)

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile şuanda loaderda XCSGO Experimental olarak gözüküyor yani düzeltildimi girdiğimizde vac yemeyiz dimi
Hile güncellendi dostum.Sanırım yemezsiniz.Denemeleri yapıldı.
Usta şimdi güncelleme geldi ya bu hileye tekrardan nasıl kullanıcağımızı anlatır mısınız ? bide hile ayarı önerebilir misiniz ? belli etmemek için şuan hile ile dmg oldum :)
Hileyi kullanmak için 2 yol öneriyorum ;
1-İlk hileyi yönetici olarak açıp ve hileyi loadlayıp oyuna girmek.
2-İlk oyunu açıp hileyi yönetici olarak çalıştırmak ve loadlamak.
Ayarlara gelince Aimtime : 1 Fov : 1 öneririm denendi belli olmuyor ve Hitbox : Chest veya stomach.

Dipnot:Microsoft c++ 2017 x86 programını indirip kurmanız gerekmektedir.Aksi halde hile aktif olmayacaktır bilginize.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile güncellendi dostum.Sanırım yemezsiniz.Denemeleri yapıldı.

Hileyi kullanmak için 2 yol öneriyorum ;
1-İlk hileyi yönetici olarak açıp ve hileyi loadlayıp oyuna girmek.
2-İlk oyunu açıp hileyi yönetici olarak çalıştırmak ve loadlamak.
Ayarlara gelince Aimtime : 1 Fov : 1 öneririm denendi belli olmuyor ve Hitbox : Chest veya stomach.
Hileyi şuanda kullandınız mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...