Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ellerine sağlık kardeşim ayarları kaydedemiyoruz sadece tek sorun o

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
abş ben yapaamadım
Evet Öncelikle %appdata% e gir İlk olarak Appdata içinde local olucak onun içine Temp Yoksa Temp isimli bi klasör oluştur sonra appdatanın içinde olan Romaing klasörünün içine yoksa Temp Dosyasını Kur Sonra Cs Kapalıyken Hile Programını Loaderla Sonra Waiting game çıktıktan sonra Cs yi Aç Hata Verse Bile Önemseme Inserta Bastığında Sorun Düzelicektir...

NOT:LM:3 HATASI ALANLAR İÇİN

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Diğer Menülü Hile Nerde abi o da gelcekmi iki tane vardı ben bu arayüze alışık değilim :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz gibi vac-net adlı bir sistem geldi cs go ya. Vac anti cheat çok geliştirildi. Bundan dolayı arkadaşlar vac-net e yakalanmayan bir prototip i bizlerle paylaştı sabırsız olduğunuz için. Her gün yavaş yavaş yüksek ihtimalle hileyi güncelleyip hilenin performansını arttıracaklardır. Bu sayede lm3, kasma gibi hatalar çözülecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Hile detected olduğu zaman 24 saat içinde konu kilitlenecektir. Ayriyetten hesaplarınız ban yemesinden kesinlikle ama kesinlikle memoryhackers.org sorumlu tutulamaz. Sonuçta bu hile dword teamın hilesi değil. Ona göre kullanın :)

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çalışmıyor.oyun bekleniyor yazıyor oyunu açıyorum ama kendisi gitmiyor. aynı olduğu gibi duruyor.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyunun ortasında oyundan atıyor veya başında cs kapatıyor kendini çözüm bulun

Üye
8 HİZMET YILI
Olá, alguém pode me ajudar eu não posso usar o pirata do computador no Brasil, sou o Brasil e queria te ajudar.

Üye
8 HİZMET YILI
Привет все проблемы я боярышника - не вводить в игру - Dont писал какие - либо ошибки просто ждать игры.
Сlose steam - start cheat press load start CS it's start game - but loncher of cheat not close and wrote wait for game !

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Привет все проблемы я боярышника - не вводить в игру - Dont писал какие - либо ошибки просто ждать игры.
Сlose steam - start cheat press load start CS it's start game - but loncher of cheat not close and wrote wait for game !
Ekli dosyayı görüntüle 7258
Вам необходимо загрузить и установить программу, показанную стрелкой.
Link :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
beyler hile ban atıyor mu ? vac koruması var mı eskisi gibi ? @Pikachu7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...