Üye
girerken kullanmıyo hileyi
tüm virüs programlarınızı kapatıp tekrar indirmeyi deneyiniz.dosyayı indiriyorum boş çıkıyor ??
Belli etmezseniz atmaz.Oyun oynarken ara ara herkes enteresan vuruşlar yapabiliyor.Bunun için şu konuya göz atmalısınız :beyler hile ban atıyor mu ? vac koruması var mı eskisi gibi ? @Pikachu7
beyler hileyi yüklüuom %100 oluyor inserte basıyom açılmıyo f11 yapıyom olmuyo shift +0 yapıyom olmuyo
help pls
help pls
Herşeyi yaptım oyun bekleniyor diyor, inject yapamıyor program. oyun açık olmasına rağmen oyun bekleniyor diyor. Önceden çalışıyordu program
şimdi inject olmamaya başladı program galiba çoğu kişide aynı hatayı veriyor loader inject olmuyor
Hile inject olmuyor bu herkeste olan bir sıkıntı.Ne zaman düzelir bir de hile için ayar önerir misiniz hani belli etmemek için şuan DMG yim ranka göre ayar varmı ?
merhaba ben hileyi açıyorum oyuna giriyorum fakat hiç bir şey değişmiyo hile olduğu gibi kalıyo yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba benim hile yükleme 100 olunca kalıo napıcam
bi el atsanız güzel olur 100de kalıyor
menü gelmiyor ınserte basiyorum da
Herkeste olan bir sıkıntı.Rexy ile konustum.Çözümü şudur ki :Hile oyuna injectlenmiyor yükle diyoruz ama oyuna girerken loader kapanmıyor ve oyunda da inserte basınca açılmıyor.
Topluluk sunucularının sağ tarafında VAC ibaresi var ise o sunucuda hile koruması vardır raporlandıgın zaman steam senın dosyalarını kontrol eder yani eğer hilede kodlamayla alakalı bir açık var ise yersin ancak hilenin yapımcıları belli etmediginiz surece vac yemessınız diyor ama belli etmessek overwatch yemeyiz vac otomatık olarak kod acıgı buludugu zaman steam bunu ters program olarak algılıyor ve en kısa surede vac atıyor yani özet olarak BAN YEME RİSKİN VAR YOK DEĞİL hilenin yapımcılarının kodlama yetenegıne ve oyununn guncellemesıne baglıBUNU TOPLULUK SUNUCULARINDA FİLAN AÇSAK BAn yermiyiz?
aynısı bende de oluyor kardeşim 2 gündür böyleHileyi yapıyorum, oyuna giriyorum, basit eğlence vb.giriyorum oyundan atıyor. Napabilirim ?
CSGO hileleri,CSGO Hilesi,CSGO hile,CSGO hack,CSGO oyun hilesi,CSGO hacks,CSGO Hile 2018,CSGO hileleri 2018DİKKAT: BU HİLE Pikachu7 & Rexy TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. DOLAYLI YADA DOLAYSIZ YOLDAN MEMORYHACKERS KURUCULARI VEYAHUT DWORD TEAM İLE BİR ALAKASI OLMAYIP, BAN YEMENİZ DURUMUNDA KESİNLİKLE DWORD TEAM SORUMLU TUTULAMAZ.! HİLEYİ KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZ ZAMAN KENDİ İSTEĞİNİZLE KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ. İYİ GÜNLER.
Sürüm: 2.2
Kodlama Dili: C# / C++
Bypass: Gerekmiyor
Log Durumu: Hiçbir Türlü Log Vermiyor
YAPIMCI: Pikachu7 / regalx7
GEREKLI DOSYALAR
.Net Framework 4.6.1 veya daha üstü bir sürüm
Visual Studio Redistributable 2015/2017 x86
https://memoryhackers.org/styles/smilies/konu/resim.png
![]()
Windows 7 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 10 32-64 Bit: Çalışıyor
https://memoryhackers.org/styles/smilies/konu/tus.png
Menü Açma/Kapama : INSERT
Download Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kod:Aimbot Enable: Aimbotu aktif eder. On Key Press: Aim sadece secili tusa basili tutuldugunda calisir. Auto Pistol: Tabanca makro gibi ates eder. FOV : Hedefe kitlenecek FOV(Field of View (Gorus Acisi))'u belirler. Main AimTime: Aim hizi Recoil: Spray yapma orani Silent: Aimin kaydigi sizde gozukmez Hitbox'lar Head: Kafa, Neck: Boyun, Chest: Govde, Stomach: Karin Visuals Active: Aktif eder Box: Kutu Name: Oyuncunun ismini yazar Health: Oyuncunun canini gosterir Armor: Oyuncunun zirhini gosterir Weapon: Oyuncunun aktif silahini gosterir Info: Oyuncuyla ilgili genel bilgileri gosterir Chams=Oyuncuyu boyar Normal Flat Skeleton: Oyuncunun iskeletini gosterir Player Ranks: Oyuncunun rekabetci rankini gosterir Filters Players: Oyuncular Enemies Only: Sadece dusman C4 Chickens: Tavuklari gosterir :D Weapons: Silahlari gosterir Bullet Tracers: Giden mermileri gosterir No Visual Recoil: Silahin sekmesini gostermez No Flash: Flash bombasindan etkilenmezsiniz No Scope: Scope acinca ki siyahligi kaldirir No Smoke: Sis bombasini kaldirir Hands None: Elinizi siler Transparent: Eli transparant yapar Chams: Eli boyar Rainbow: Eli rengarenk yapar VMDL Changer: Silahin FOV'unu degistirir FOV Changer: Oyundaki FOV'u degistirir Misc Auto Jump: Bunny yapar Edge Jump: Koselere gelince peek bozmak icin ziplar Custom Clantag: Clantaginizi degistirir Spectators List: Izleyicileri gosterir Thirdp Range: 3. Bakis acisinin uzakligini belirtir Thirdp Angles: 3. Bakis acinizi degistirir (Herhangi birini seciniz)
olmuyor lm3 error veriyorAtıyor Diyen Arkadaşlar Ya Sizde Sorun Var Yada Yanlış Yapıyosunuz Hileyi Yönetici Olarak Çalıştırın Load Edin bi 5-10 SANİYE Bekleyin Yada Steamı Kapayın Hileyi Açın Sonra Steamı Açıp Oyunu Açın Ben Böle Yaptım Düzeldi.
kurdum onu halen aynıtüm virüs programlarınızı kapatıp tekrar indirmeyi deneyiniz.
Belli etmezseniz atmaz.Oyun oynarken ara ara herkes enteresan vuruşlar yapabiliyor.Bunun için şu konuya göz atmalısınız :
https://memoryhackers.org/konular/steamwiper-vacnet-icin-steam-loglarinizi-temizleyin.53086/
Herkeste olan bir sıkıntı.Rexy ile konustum.Çözümü şudur ki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Atmış olduğum linkten x86 olanını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekicektir.Sonrasında ise işlemlerinizi tekrarlayarak sorundan kurtulabilirsiniz.